Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet olyan lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet olyan lányokkal ismerkedni akik visszahúzódobbak, vagy nem bulizósak?

Figyelt kérdés

Akik nem szeretnek bulizni, vagy a buli nekik inkább egy korcsolyázás, egy mátrai kirándulás stb... Vagy kicsi baráti körrel elmenni valahova, de az sem feltétlen minden hétvégén.

Ezek mellett persze alap hogy nem iszik (mint egy alkoholista) és nem cigizik

f/20

2012. dec. 15. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Menj el sportolni vagy közösségi programokra!

Én is az ilyen lányokat kerestem MINDIG és elmentem sportolni és hoppá, rögtön 3 ilyen lányt ismertem meg!

17F

2012. dec. 15. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne :)

17/f

2012. dec. 15. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
ilyen lányokkal bárhol ismerkedhetsz nincs konkrét hely hogy hol de az biztos hogy kevesen vagyunk ilyenek szóval nehéz lesz találnod :) 20/L
2012. dec. 15. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és azt vettem észre, hogy akik hozzám hasonlóan visszahúzódóak, azok nem nagyon tűnnek ki a tömegből. Mi vagyunk - ha lehet így fogalmazni - a 'szürke egerek'. Tök átlagosan nézek ki, tartsd nyitva a szemed nagyon, ha ilyen lányt szeretnél. ;)
2012. dec. 15. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2012. dec. 15. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Köcsögpusztán lakik.
2012. dec. 15. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:

például itt:

www.poshadjotthonegyedül.hu

2012. dec. 15. 16:52
 8/10 A kérdező kommentje:

Járok sportolni, edzeni (testépítés), de sajnos oda lányok nem járnak

És valahogy az a legnagyobb baj, hogy az ilyenek nem tűnnek ki a tömegből, és honnan lehet megtudni hogy érdeklem-e, ha ugyebár visszahúzódó :)?!

2012. dec. 15. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:
csatlakozom az ez ügyben érdekeltek közé!:)
2012. dec. 15. 17:27
 10/10 anonim válasza:
Érdekes.. én ilyen fiút kerestem csak nemigen találtam ... :D
2012. dec. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!