Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentina17 kérdése:

Haldoklik ez a kapcsolat? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Lassan 5 éve vagyok együtt a barátommal.Mostanában újfent problémáink vannak,megint sokat összekapunk.Legtöbbször a családon vagyis az övén.Apukája sajnos már rég meghalt csak anyukája van.Az édesanyját én ki nem állhatom..Szörnyen beképzelt nő,sokszor lehurrogott már engem,de a legjobban az fáj mikor a páromat bántja.(nem fizikailag hanem lelkileg) Pl:tavaly karácsonykor szakított vele a pasija,így hisztis volt és ne karácsonyoztak,se fa,se ajándék se semmi.A párom nagyon kiborult és hozzánk jött át hogy velem töltse az ünnepeket.Én ezután(és a sok hasonló tette után) nem szívlelem.A másik hogy a nagymamáját meg még nem is láthattam mert úgymond nem vagyok "méltó" hogy elmenjek, és végre bemutatkozhassak.Borzasztóan érzem magam emiatt imádom a párom,de így nem lehet közös jövőnk mert a családja mindig keresztbe fog tenni.Mit tegyek?Már próbáltam beszélni az anyjával,de csak fújta a magáét.

Előre is köszi

ui:Kellemes ünnepeket mindenkinek.

2012. dec. 25. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
és a barátod mit szól ehhez? mert tőle is függ, hogy haldoklik vagy sem.
2012. dec. 25. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
ő mindig az édesanyját védi ami részben érthető,mert mégis csak az anyja,de ő is tudja hogy ez igy nem lesz jó.
2012. dec. 25. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Sz*rd le a családját, most nem kell neked ismerni őket ahhoz, hogy boldog legyél a pároddal. Ahogy látod, ők sem akarnak valami kooperatívak lenni. 19/F
2012. dec. 25. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
a párodat szeresd, ne a családját... ha ő szeret Téged akkor igenis van értelme a kapcsolatotoknak..
2012. dec. 26. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!