Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ilyen helyzetben?
Barátommal 1 éve vagyunk együtt. Nem mondom, hogy tökéletes a kapcsolatunk, mert mindig vannak hullámvölgyek, de mindig kibékülünk.
Most már én is kezdem azt érezni, hogy kell nekem, le akarok feküdni vele. (Ő lenne az első) De most időközben kiderült, hogy más lánynak, aki ráadásul a barátnőm, teszi neki a szépet. Semmi nem történt még köztük, egyszer voltak kutyát sétáltatni.
Tudom, más már rég szakított volna vele, de én nagyon szeretem őt és ő is mindig mondja mennyire szeret. De mégis mit kellene tennem? Félek, ha nem fekszek le vele, meg fogom bánni később. ÉS inkább azt bánjam meg, hogy megtettem, mint azt, hogy nem.
17/L barátom is 17
1 év alatt nem sexeltetek még?? Uram irgalmazz!!!!!!
üdv: az ElnöKúr!
Szia! Szerintem sem a legjobb dolog lenne neki adni azt amire majd mindig is emlékezni fogsz.. érthető , hogy szereted meg úgy érzed ő lenne az.. de ha ezt csinálja már most mikor még semmi nincs akkor mi lesz majd ha megkap?? Lehet , hogy majd többre meg újra vágyik.. és akkor meg végképp csalódni fogsz benne... üljetek le és beszéljétek meg , hogy miért csinálja ezt.. vagy ha tényleg a szex hiányzik neki a kapcsból.. akkor gondolom vagytok már 1 év után olyan kapcsolatban , hogy ilyen dolgokat is gördülék mentesen beszéljetek meg!
Mindenképp jól gondolod meg a döntésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!