Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, hogyan és kit találhatok magamnak párt egy nőies pasiként?
Figyelt kérdés
Kinézetre nem annyira, de gondolkodás, stílus, kézmozdulatokra stb. sajnos eléggé nőiesek.
A visszautasítások sajnos emiatt voltak, mert egy nőnek FÉRFI kell. Mondták többen, hogy ezen lehet változtatni, de én nem tudom hogyan, ez lehet genetika. Nem tudom hogy manapság létezik még olyan nő, akinek a feminista pasik bejönnek
2012. dec. 25. 18:38
11/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szexeltél-e már úgy, hogy a nő hagyta, hogy azt csinálj vele amit akarsz. Valószínűleg nem, különben piszkosul ragaszkodna hozzád...
Valószínűleg nők között nőttél fel. Nyisd ki a szemed, és tanuld meg kontrollálni a mozgásodat. Ne libegjél annyit. Menj el sportolni, de az karate, aikido, vagy box legyen, vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!