Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, legyek a barátja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, legyek a barátja?

Figyelt kérdés
Egy sráccal jóban voltunk eléggé,3 hónapja ismerjük egymást.MAJdnem összejöttünk de ő azt mondta legyünk csak barátok.Én szeretem őt és ezt ő is tudja.Ő barátságot érez irántam meg egy kicsit többet is annál,de ezek szerint semmi komolyabbat.AZt is mondta hogy később lehet többis köztünk,de most csak barát.Találkozni akar igy is,beszélgetni meg azt is mondta hog alhatnék ott nála.,de mint barát.És azt is akarná.....de csak ha benne lennék.Már voltunk ilyen helyzetben és nem erőltette.Szerintetek mit csináljak?Szüntessem meg vele a kapcsolatot,vagy azért belém tudna szeretni,ha sokat lennénk együtt,stb.?Adjatok tanácsot légyszives mert már nem birom. :(
2009. aug. 24. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd ezt el, nem elijeszteni akarlak, nem rábeszélni, csak lehet belőle valamit tanulni. Abban igazad van, hogy ha mellette maradsz nem tudod elfelejteni,egyértelműen ki kell deríteni, hogy van-e valamennyi esély arra, hogy több legyen köztetek mint barátság vagy mint egy egyéjszakás kaland.

2009. aug. 24. 18:22
 12/12 A kérdező kommentje:

köszi a linket:)

nem tudom hogyan derithetném ki :(

de állitása szerint nem csak egyéjszakás kaland,azt hajtogatja h egyszer lehet majd több is. :S:(

2009. aug. 24. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!