Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, legyek a barátja?
Csak dugni akar veled. Nem szepitem a helyzetet, igy van. Es kihasznalja, hogy te szerelmes vagy bele. Hanyagold.
2009. aug. 24. 15:15
szerintem is csak arra hajt! ne kerüld de ne feküdj le vele mert úgysem öttök össze, ha a szex előtt jönnétek össze. ok ha már megvoltál dobna. ez csak egy jó tnács. maragdjatok CSAK barátok. 14 1 csaaaaaj
2009. aug. 24. 15:22
Hááát...jó kérdés. Azt szerintem semmiképp ne engedd, hogy "csak úgy" szexeljetek. Maradhatsz mellette, csinálhattok együtt programokat, aludhatsz nála, de mondd meg neki, hogy ha "azt" szeretné ahhoz Neked több kell, nem csak szimpla barátság. így talán belátja, hogy Te is kellesz neki és mégis érez irántad valamit vagy elfelejtheted..
2009. aug. 24. 15:29
4/12 A kérdező kommentje:
és a felejtés? el lehet egyáltalán felejteni ugy valakit,ha tartjuk a kapcsolatot vele (beszélgetés találkozás).Én attól félek hogy nem lehet és később nehezebb lesz.De nem tudom eldönteni hogy tartsuk e egyáltalán a kapcsolatot,mert az előző barátommal is hasonlóan szurtam el :S
Én teljesen ugyanígy voltam egy pasival.Csak én elmentem hozzá éshát megtörtént..:)
és jóvolt vele..nem bántam meg..
ésmost szerintem ahogy állunk..hát napok kérdése és összejövünk..és szexel indult.
Döntsd el h nem csinálsz semmit nem alszol nála és nem lesz semmi,így esély sincs h összegyertek,vagy lemész,megtörténik és van esély rá h összejöttök..én magamból indulok ki és uuu:$ életem egyik legjobb döntése volt:P
2009. aug. 24. 15:33
6/12 A kérdező kommentje:
Azt már mondtam neki egyszer,és azt mondta,hogy nem muszály akkor,ha nem akarom,akkor nem kell lefeküdnünk. VAn esetleg ötletetek,hogy hogyan tehetném próbára,hogy tényleg csak arra kellek neki vagy hogy ha kicsit többet érez irántam,akkor azt belássa?
előző vagyok.
Szerintem amikor szóba jön h lehetne köztetek szex,kérdezz rá,hogy és ez csak 1éjszaka lenne?de úgy kérdezd mintha téged nem zavarna ha igen...így gondolom őszinte lesz..szerintem ebből minden kiderülne..:)
2009. aug. 24. 15:39
8/12 A kérdező kommentje:
15:33as és a pasi ugy volt veled hogy csak barátok?vagy kicsit többet is érzett irántad?Én akinek elmondtam eddig ezeket a dolgokat,mondták hogy ilyen fiut még nem láttak:S mert én azért egy sima lány barátnak nem mondom h aludj nálam,stb.Meg mostanában sokat veszekedtünk erről,hogy én igy nem nagyon birom.És h mondja el az igazságot.AZ előző barátom miatt ő vigasztalt,mert a rokona,de elsőnek tényleg csak barátok voltunk és utánna kezdtünk többet érezni egymás iránt,és mondtuk is,de én többet mint ő.
9/12 A kérdező kommentje:
igen ez jó ötlet.Ezt megpróbálom még ma sztem:)
ÉS ha azt mondja hogy lehet több alkalommal?Mert sztem ezt fogja mondani:S
15:33-as vagyok.
Ha aztmondja akkor mondd h tudja őis h nemúgy érted.
Amugy nálunkis barátságnak indult az egész,aztán szerintem én éreztem először többet mint barátság,és utána ő,mert közös ismerősöknek mondta h nemvagyok csúnya stbstb..:)
Amugy igen..Valamit mindenképp akar ha aztmondja aludj ott..Nálunk is ígyvolt,csakmi nem aludtunk:D
Ha valami részletesebben érdekel evvel kapcsolatba inkább privibe lécci:)
2009. aug. 24. 16:44
Kapcsolódó kérdések: