Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek a barátja?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba ő 14 én pedig 18. Nem akarok tőle semmit amíg ő még "gyerek", csak a barátja

lenni és mellette lenni ha szüksége van rám. Ez rendben is van de én is tetszek neki nagyon de ő nem tudja h ő is nekem...mi az ami még belefér egy barátságba és mi amit már félreérthet?

2009. júl. 26. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez most hülyén hangzik, de kb: puszi belefér, ölelgetés már nem. Szerintem. 19F
2009. júl. 26. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
hát gondolom a csók az már nem barátságra utal....hát kb mint az előző válaszoló véleménye, csak szerintem még az ölelés is belefér...ami már nem az az h úgy viselkedtek mint akik járnak...szerintem...:D:D
2009. júl. 26. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:

figyelj ha kölcsönös az érzés 1más iránt akk nemfog megijedni 1 öleléstől, még jól is fog esni neki garantálom ^^

bár nekem lenne 1 ien aranyos (barátnőm) :)

2009. júl. 26. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak, hogy tisztázzuk.

TE lány vagy, vagy fiú? ;o)

Ha lányból vagy, akkor miért nem mered tisztázni a dolgot?

(Nem szólok bele, hogy miért egy Nálad sokkal fiatalabb srác tetszett meg, a Te dolgod. Bár elég szokatlan, tekintve, hogy fiúk később érnek, a lányok többsége meg amúgy is a kicsit idősebb pasikra van orientálódva.)

Önmagában az, hogy nem akarsz vele szexelni, amíg kiskorú, nem jelenti azt, hogy megrontanád már azzal is, ha viszont szereted. Ez ennél sokkal összetettebb. Ha meg akarod hagyni Neki a szabadságát, nem akarsz rátelepedni, azt persze megértem. Sajnos, amíg nem vagyok jobban tisztában a Te érzéseiddel, indítékaiddal, addig nem is tudok sokkal többet mondani.

2009. júl. 26. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :)és tudom hogy szokatlan ő biztos belemenne h járjunk de mi lenne abból? sokkal jobban szeretem annál hogy elvegyem a gyerekkorát azt szeretném ha ő is élne úgy mint egy 14 éves és ne akarjon felnőni hozzám ... nyugodtan csajozzon meg ilyenek azért én is próbálkozok.. csak mellette szeretnék lenni a barátjaként...
2009. júl. 26. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!