Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem még mindig?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akibe lassan 2 éve szerelmes vagyok,elég megalázóan visszautasított,de ennek ellenére szeretem.Van most barátnőm,de Őt egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből.Neki is van barátja.Most hétvégén találkozni fogunk egy kis időre,pedig nem lenne szabad,de egyszerűen hiányzik,hiányzik az a hangulat,amikor vele vagyok.Mit lehetne tenni?
2012. dec. 25. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen dolog ez..Az érzelmeket nem lehet irányítani.

Én kb. 10 éve a szívem után mentem, 4 év után arcra ejtett a lány. Ha egy picit is az eszemre hallgatok, ma valszeg boldog lehetnék egy másik lánnyal, aki akkor erősen, khm, szimpatizált velem..

2012. dec. 25. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Együtt érzek! Ugyanilyen "gondom" van. Az embernek mindig az kell, akit/amit nem kaphat meg. Vigasztaljon a tudat: ha veled lenne, nagy valószínűséggel unnád. Miért? Mert csak addig kell, míg meg nem szerezhetjük...
2012. dec. 25. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Felejtsd el nem kellesz neki és van valakije... Szted van esélyed haver?
2012. dec. 25. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Zárd le a jelenlegi kapcsolatodat.Mert joga van annak a másik embernek boldog lennie-mással.
2012. dec. 27. 16:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Megtörtént tegnap utolsó válaszoló
2012. dec. 27. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szakítottál a barátnőddel? És ha újból visszautasít akit szeretsz akkor életed végéig szenvedni fogsz? Amúgy jó hogy szakítottál azzal akit nem szerettél de az már kevésbé jó hogy olyan után kaparsz aki visszautasít.
2012. dec. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!