Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek milyen típusú lányok jönnek be?
Nem tudom milyen típusú lányok jönnek be,mert nem szoktam őket kategorizálni.Az összes lány,aki tetszett teljesen különbözött egymástól,az egyetlen közös bennük az volt,hogy volt tartásuk és nem voltak rib@ancok,de mindnek más volt az életfelfogása.
Legyen értelmes és legyen vele miről beszélni,mert ha a találkozásokat a kínos csend uralja,akkor az a kapcsolat már a kezdetekben halálra van ítélve.Szóval a külsőnél több kell ahhoz,hogy egy kapcsolat kialakuljon.Szerintem nem lehet megmondani,hogy kinek milyen típusú lányok jönnek be(de lehet,hogy csak én nem tudom),ha meg van a közös hullámhossz,akkor onnantól kezdve bármi lehet,hogy ha a lány nem moby dick és nem egy bánya rém és nincsenek olyan szokásai amik taszítóak.
Szerintem fontos,hogy az adott lányt kívül-belül vonzónak találjam.
Nekem személy szerint az élettel teli lányok jönnek be. Megmondom őszintén, tudok empatikus és kegyes lenni, de nem szeretnék a pszichiátere lenni mindig. Szóval az olyan lányok, akik csak friendzone-ába raknak, nem érdekelnek, miután ezt észreveszem. Köszönöm, barátom van elég, és azok fiúk. Fontos, hogy érdekes legyen, de ez ne a kiszámíthatatlan dedós eltűnésekben és hisztériákban nyilvánuljon meg, mert számomra ez nem érdekes, inkább érdektelenséget szül. Sokan összekeverik az egyéniség fogalmát a "légy kiszámíthatatlan, és akkor majd megmarad a lobogás" fogalmával. Egyáltalán nem attól lesz valaki érdekes, izgalmas személyiség, hogy kiszámíthatatlan. Persze kellenek pozitív meglepetések nekem is, mint mindenkinek rajtam kívül (gondolom), de rég rossz, ha ezt olcsó játszmákkal akarja egy nő elérni. Ha van benne az a plusz, akkor játék nélkül észre fogom venni benne. :) Nem színházban élünk. Azt hiszem, az utolsó mondatodra a kérdésednél már megadtam a választ...:)
Boldog Karácsonyt!
Egy magányos farkas
F/24 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!