Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek az igaz szerelemben és a házasságban?
Igen. Nálunk mindkettő működik. :)
34/N
11
Ezt nem te keresed meg, hanem rád talál, pont akkor amikor abszolút nem számítasz rá.
Már nem. Szerintem legtöbb kapcsolat csak megalkuvás. Nem hiszem, hogy lézeik olyan, hogy viszonzott szerelem és mindketten csakis a másikkal szeretnék leélni az életüket. Sokan csak azért vannak a párjukkal mert nem kaphatnak meg mást vagy, hogy ne legyenek egyedül, esetleg csak kedvelik, vonzódnak egymáshoz, de nincs meg bennük az, hogy kimondottan a párjukra vágynának.
Én már megtaláltam, de nem kellek neki.
21/N
szerelemben igen házasságban nem :P
f19
A házasságot szerintem az köt aki maga mellé akarja a másikat láncolni nem biztos hogy szerelemből.
És a házasság után esetleg teljesen másképp fog viselkedni.
Esetleg elvár olyan dolgokat amiket szeretne és azt is mondhatja,akkor már hogy ha már házasok vagyunk ez hozzá tartozik
A szerelem meg egy idő után elmúlik ilyen az ember.Ha szerelmes elveszti a fejét,de ha elmúlik akkor már tisztábban lát.Ettől függetlenül lehet szereti a másikat, de nem szerelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!