Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek az igaz szerelemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek az igaz szerelemben és a házasságban?

Figyelt kérdés
A mi családunkban elég kevés az a pár, amelyik még együtt van. Mamám szerint magukat is átverik, akik összeházasodnak. Amúgy szerintem se létezik igaz szerelem,az egy idő után megszokássá válik, elmúli ka szerelem.
2012. dec. 24. 22:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azt mondják amúgy, hogy mindenki egyszer egy emberbe lesz szerelmes igazán. Ezt a valakit kell megtalálni.
2012. dec. 24. 23:11
 12/20 anonim ***** válasza:

Igen. Nálunk mindkettő működik. :)

34/N

2012. dec. 24. 23:24
 13/20 anonim ***** válasza:

11

Ezt nem te keresed meg, hanem rád talál, pont akkor amikor abszolút nem számítasz rá.

2012. dec. 24. 23:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne, és a környezetemben is látom, hogy létezik, bár nagyon ritka. Nem adatik meg mindenkinek, de remélem, hogy nekem majd igen.
2012. dec. 24. 23:40
 15/20 lila nyuszi ***** válasza:

Már nem. Szerintem legtöbb kapcsolat csak megalkuvás. Nem hiszem, hogy lézeik olyan, hogy viszonzott szerelem és mindketten csakis a másikkal szeretnék leélni az életüket. Sokan csak azért vannak a párjukkal mert nem kaphatnak meg mást vagy, hogy ne legyenek egyedül, esetleg csak kedvelik, vonzódnak egymáshoz, de nincs meg bennük az, hogy kimondottan a párjukra vágynának.

Én már megtaláltam, de nem kellek neki.

21/N

2012. dec. 25. 00:00
 16/20 anonim ***** válasza:

szerelemben igen házasságban nem :P

f19

2012. dec. 25. 13:37
 17/20 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valaki szerelmes, nem muszáj házasságot is kötni az illetővel. Ugye nincs házasság, nem kell fizetni a szakításért. :D Nővérem is 4 éve él boldog párkapcsolatban, gyerek is van, és nem házasok, és nem is akarnak sosem megházasodni. A házasság csak egy papír, semmi több...
2012. dec. 25. 15:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen, a viszonzatlan szerelem a legrosszabb... Ez nálam is így van, hogy akkor van bnőm, amikor nem is akarok, vagy nem keresem.
2012. dec. 25. 15:26
 19/20 anonim válasza:
43%

A házasságot szerintem az köt aki maga mellé akarja a másikat láncolni nem biztos hogy szerelemből.

És a házasság után esetleg teljesen másképp fog viselkedni.

Esetleg elvár olyan dolgokat amiket szeretne és azt is mondhatja,akkor már hogy ha már házasok vagyunk ez hozzá tartozik

A szerelem meg egy idő után elmúlik ilyen az ember.Ha szerelmes elveszti a fejét,de ha elmúlik akkor már tisztábban lát.Ettől függetlenül lehet szereti a másikat, de nem szerelemmel.

2012. dec. 26. 00:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem
2012. dec. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!