Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha valakinek 27 évesen sem volt még soha párkapcsolata?
Szerencsésnek nem tartanám az illetőt.:)
De csak azért, mert nekem nagyon fontos a szerelmeskedés és a szerelem.
Viszont azt csak ő tudja, hogy ő ettől mennyire szenved vagy nem. Lehet, hogy valakinek az utolsó dolog a fontossági sorrendjében ez a téma.
16-os megkérdezted, mit akar?
A barát amúgy még nem párkapcsolat.
Lehet, hogy félreértetted, hogy egyedülálló-e.
Szerintem semmi rossz vélemény nem szűrhető le ebből. (Bár az egy éjszakás kalandokat nem tudom megérteni.)
Egyszerűen nem mindenki talál könnyen magához illő párt, és sajnos nagyon kevés a normális fiatal a mai világban. Normális alatt a hűséges, szeretni tudó embereket értem, ami nagyon ritka mindkét nem esetében. 27L
18-as, figyelj, ha egy lány valamilyen, és rossz tapasztalatod volt vele, attól a másik lány még egy másik személyiség, ha ugyanazt a jelet is látod rajta, az még egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazt fogja csinálni.
Pl. csak azért mert az egyik lány, aki azt megtette, kékszemű volt, a többi kékszeműtől ne várd eleve ugyanazt..:)
1. Ha valakivel nem is közlöd, hogy párnak szeretnéd, akkor miért csudálkozol, hogy nem kalkulál Veled párként?
2. Ha van is barátja, honnan tudod, hogy nem Te tetszettél neki annyira, hogy őt otthagyta volna Érted?
3. Honnan tudod, hogy ő nem olyan lány volt, akinek több kedves kell, és Te is lehettél volna egy kedvese, ha nem is beszéltetek ilyen témákról vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!