Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jött össze nekem itt az oldalon, sima barátság és rövid távkapcsolatok?
Figyelt kérdés
sok lányt megismertem,miota fennt vagyok.2012. dec. 24. 19:35
12/18 anonim válasza:
Nekem még ennyi se :D Ja egyszer összejött de azt már bánom. Mondjuk én szívesen ismerkedem.
13/18 A kérdező kommentje:
Veszprém megyében élek,külsőmmel semmi gond nincsen. Sokan ismerkedtek itt,jöttek össze párjuka. rajtam kivül sokan,párt keresnek itt. ahol nem és kor is oda irják válaszolok
2012. dec. 24. 19:48
14/18 anonim válasza:
Te is Veszprém megyei vagy? Mi a fene van ezzel a megyével?
15/18 A kérdező kommentje:
igen az vagyok Veszprémhez közel lakok. Gyakorikérdéseken messzi más megyében élő lányokat ismertem meg,az én megyében senkivel sem.
2012. dec. 24. 20:07
16/18 anonim válasza:
Mi barátnőmmel itt ismerkedtunk meg több mint egy éve, szóval bármi megeshet.
17/18 anonim válasza:
Miért pont itt szeretnél mindenáron ismerkedni?
Amúgy nekem is írtak többen is, de egyikből se lett még barátság sem, max. rövid ideig. Egyszerűen csak nem párt keresni jövök fel ide.
18/18 A kérdező kommentje:
barátkozok,ismerkedek itt.Sokkal többen vagyunk fiatalok,meg korombeliek. itt normálisabak az emberek
2012. dec. 24. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!