Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok 1 fiúba, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok 1 fiúba, de hogyan szerezhetném meg őt?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki ugyanezen a településen lakik mint én nem is messze egymástól. Májusba láttam először és már akkoris kicsit megtetszett 2 hete beszélgetünk msnen lés megkérdeztem tőle bejövök e neki és ő erre aztmondta van barátnője, és ez nagyon letört engem mert nemtuttam rola...Én megnétem a barátnőjét és hát ahoz a fiúhoz akit én szeretek az a lány nemhiszem h illene mivel kicsit csunya és teljesen más a stilusa a fiúéhoz képest tele van testékszerekkel meg lila és piros a haja meg szörnyű a kinézete számomra. És én elhatároztam magamban h én szeretném meghodadítani ezt a fiút mert nemtudom kiverni a fejemből. Mindennap beszélgetünk van közös témánk sokat nevetünk együtt. Csak aza gond nemtudom hogyan kell ezt csinálni h meghodítsam lés h találkozzon újra velemmeg flörtöljünk meg ilyenek h azt a lányt elfelejtse és észrevegyen engem de nem ugy mint egy barát. Kérlek segítsetek!
2009. aug. 24. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

tönkretennél egy müködő kapcsolatot? gratulálok. remélem, ha egyszer neked is lesz egy, akkor azt is tönkre fogja vágni egy hülye kis csaj, aki azt hiszi, hogy jobban tudja.

egy szóval, hagyd őket békén, mert ha belepiszkálsz a levesükbe, akkor sem fog veled járni a srác, mert tudni fogja, hogy miattad romlott meg az előző kapcsolata. várd meg, amíg maguktól szakítanak, vagy felejtsd el őt.

különben is, ha neki a számodra csúnya lányok jönnek be, amilyen te nem vagy, akkor sincs túl sok esélyed.

emlee.

2009. aug. 24. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

NE CSINÁLD!!!!

Ha van barátnője akkor inkább hagyd. Gondolj bele neked, hogy esne, ha most összejönnél azzal a sráccal és utána az a lány akarná magához visszahóditani. Irosgatna neki meg stb.

Beszélgessetek msn-en meg haverkodjatok de szerintem sürgősen verd ki a fejedből azt, hogy lenyúlod a pasit a csajtól.

2009. aug. 24. 11:44
 3/4 anonim válasza:
sehogy. hagyd a srácot békén, boldog kapcsolatban él. mért akarod tönkre tenni? ha igazán szereted akkor békén hagyod!!!
2009. aug. 24. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Te,bocsi,nem vagy önző egy kissé?!

Hagyjad őket lógva,te meg ásd el magad,ha ilyeneken jár az a hangyaszarnyi agyad.

2009. aug. 24. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!