Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm pasija lehet engem szeret?
ez még egyáltalán nem biztos, és ha igen lehet akkor is csak vonzalom. a történet lényege kb annyi,hogy barátnőm ( még csak 5 hónapja ismerjük egymást,de szinte lelkitársi a kapcsolatunk). 3 hónapja jött össze a barátjával,akit már régebb óta ismer (volt osztálytárs). nah most én is jóba lettem ezzel a fiúval, plussz a lakótársával is. igy amikor átmentünk hhozzájuk mindig 2 felé szakadtunk. barátnöm+ pasija,én + másik srác (bence). nah most én nem érzek semmit Bence iránt, vagyis az elején éreztem valamit,de kiderült hogy ö nem akar semmi komolyat,csak velem lenni... igy meg már én se akarok vele komolyabb dolgot,viszont nagyon kedvelem. ez a másik srác (barátnőm pasija)meg nagyon kedves, az elején a kapcsolatunk kifejezettten rossz volt,azóta viszont már többet beszél velem. nah most tegnap volt egy kis házibuli, és ö berúgott. egész este velem volt,barátnömmel szinte semmit..és egy csomószor elémhajolt,és majdnem megcsókolt meg hasonlók. hajnalban meg mikor filmeztünk engem ölelt át.... nem tudok rajta elmenni. egyszerűen nem tudom mit tegyek, beszélni nem fogok barátnömmel ,mert lehet csak én parázok rá a dolgokra. viszont ezzel a fiúval én is eltudnék valamit képzelni,de még ha szakítanának se "csaphatnék" le rá,mivel exel nem jövünk össze. félek ,hogy beleszeretek és akkor az télleg összekuszálna mindent. ez a barátnöm a támaszom mióta egyetemre járok, mindenben hasonlítunk,nem veszíthetem el ...
ti mit tennétek a helyemben? volt már hasonló esetem a másik legjobb barátnőmmel,viszont ott a barátja iránt nem éreztem semmit,igy nem volt nagy a kísértés..
hogyhogy nem tudok rajta elmenni? itt 2 pasiról van szó,bocsi ha nem érthető amit leírtam.
szóval van az egyik akinek senkije sincs,csak velem "van el", ha összeülünk 4en. és van a másik pasi ,aki barátnőm pasija, aki kicsit ittasan majdnem megcsókolt és engem ölelgetett filmnézés közben...
Verd ki a fejedből, beszéld le magad róla.
Pasik jönnek-mennek, de a barátság örök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!