Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha két ex találkozik, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két ex találkozik, mi lehet a téma?

Figyelt kérdés
ha tudtak is egymásról, meg hogy kivel mi volt...Van rá esély, hogy nem kerültem szóba?^^
2009. aug. 24. 10:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyilván az aznapi ebéd, te jó isten
2009. aug. 24. 10:47
 2/12 A kérdező kommentje:
el kéne olvasni a hozzáfűzést is, hogy világossá váljon, mi a kérdés:)...
2009. aug. 24. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Persze, lehet rá esély, hogy nem kerültél szóba. Akkor ha a párod magasan kakil a fejedre és jobban érdekli az ex. Bármiről beszélhettek, kérdezd meg, hogy mi volt.
2009. aug. 24. 10:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Hee? Te vagy az új? Nem mindegy, hogy beszéltek-e rólad?

Ha annyira érdekel, akkor kérdezd meg.

2009. aug. 24. 10:51
 5/12 A kérdező kommentje:
ezek szerint nem voltam érthető.mindkettőjükkel vége volt a kapcsolatnak, mikor találkoztak:)
2009. aug. 24. 10:53
 6/12 A kérdező kommentje:
úgy értem, h az én exeim, ha még ebbe is belekötne valaki:)
2009. aug. 24. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
bocsi, de én nem értem, hogy most mi van. írd le légyszi érthetően, hogy mi történt.
2009. aug. 24. 10:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ha mondjuk én találkoznék mondjuk a volt barátom egyik excsajával, tuti h szóba hoznám a barátomat:) szóval próbáld meg beleképzelni amgadat a szituációba! Szerintem elég könnyen megeshet hogy szóba kerültél.
2009. aug. 24. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Még mindíg nem egészen értem, hogy ez miért releváns?

Találkozott a két exed. Oké. Nem mindegy neked, hogy miről beszéltek?

2009. aug. 24. 11:00
 10/12 A kérdező kommentje:

a lényeg annyi hogy (legyenek mondjuk a és b) b tudott az a-val történt dolgokról, a pedig tudta, hogy mi volt b-vel, hiszen ha kérdezett, válaszoltam(egyazon baráti társaság).

A probléma az h nem nagyon bírták egymást, legalábbis amennyire láttam, de aztán később országos cimborává váltak...Egyébként azért tettem fel a kérdést, mert (ha továbbra is a jelöléseknél tartunk) a bepróbálkozott miután b vel beszélt és tipikusan azokon a helyken és úgy ért hozzám, mint b anno, mikor együtt voltunk.(előzőleg nem csinálta)xD

remélem, ez most sokkal érthetőbb:):D

2009. aug. 24. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!