Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van jövőjük a távkapcsolatoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jövőjük a távkapcsolatoknak?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 17:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

kedves 9-es válaszoló! :) bár nem ismerlek, de már most minden elismerésem a tied/tiétek. amit ti csináltok, az nem kis teljesítmény. és becsülendő, hogy ennek ellenére is ilyen szépen kitartotok egymás mellett. ebből is látszik, hogy ti valóban szeretitek egymást. és tudod mit becsülök még benned? hogy volt bátorságod lépni, annak ellenére, hogy tudtad kit/kiket hagysz magad után. persze nem örökre, de bizonytalan időre biztosan. ha a helyedben lettem volna, nem biztos hogy képes lettem volna arra, hogy így döntsek. legyetek nagyon boldogok, és remélem hamarosan újra együtt lehettek! :)

az én sztorim egyelőre nagyon gyerekcipőben jár még, és azt hiszem nem is fogja soha kinőni azt... :) a lényeg annyi, hogy megismerkedtem egy (számomra) lehengerlő külsejű, személyiségű sráccal. hónapokig csak interneten beszélgettünk. az illető miskolcon lakik, én pedig pest megyében. nem éppen közel egymáshoz. (persze még mindig közelebb, mint mondjuk ti.) aztán néhány héttel ezelőttre megbeszéltünk egy találkozót. az egész napot együtt töltöttük, nagyon jól éreztük magunkat. egy cseppet sme éreztem magam feszélyezve a társaságában. sőt... mintha már ezer éve ismernénk egymást. aztán eljött az a fránya búcsúzás pillanata. nem tudom elmagyarázni ezt, meg idétlen kis tininek sem akarok tűnni. de még soha nem éreztem olyat, mint akkor. úgy értem, hogy rossz volt őt elengedni. főleg azt tudván, hogy nem tudni mikor lesz a következő találkozó időpontja. mindennap beszélünk, akár csak azelőtt, de ez nem pótolhatja azt a személyes kontaktust. tudom, furcsa ilyeneket írni egyetlen találkozó után... de én már csak ilyen kis furcsa vagyok. :)

2013. jan. 10. 11:19
 12/14 anonim válasza:
9es valaszolo vagyok- köszi köszi az elismerő szavakat, remelem az élet is megjutalmaz majd, és minden simán megy :) Egyébként tényleg nehez volt hatrahagyni mindent, de szerelemből nem él meg az ember...és nagyon nagy a munkanélküliség, hát még szlovákiai magyarnak lenni még nehezebb...és nem igazán akartam azt csinálni mint jó pár barátnőm...évek óta otthonülni es a csodara varni...és a stressztől mar szinte csak veszekednek a párjukkal, meg a pénz nagy úr azt meg kell hagyni! Ilyen szempontból tényleg eléggé erősnek érzem magam, hogy mertem lépni, és nem csak a lépni akarásról beszélni :) meg tényleg otthon már nem is voltam önmagam, aki hasonló cipőben jár az tudja, hogy a munkanélküliség nem csak a pénz hiányáról szol, hanem az önbizalom pusztulásáról is egyarant...és azt nem engedhetem, hogy a baratom lassan kiszeressen belőlem ahogy pusztitom az önbecsülésem...ez volt a helyes döntés, még ha valaki számára furcsa is...kaptam hideget meleget...szép, elismerő szavaktol...a "nem is szereted, ha itt hagyod" mondatokig sokmindenki igyekezett beleszolni ebbe...de "say fuck you and smile" alapon ki lehet birni mindent :D amugy nem bantam meg...ha eppenseggel haza akarnak utazni csak felszallok a repülőre es szevasztok...nem egy masik dimenzioba kerültünk a baratommal, probalom igy felfogni. Ma volt az második napom nélküle, ilyenkor amikor gyenge időszakomban vagyok tudok a legnagyobb dolgokhoz hozzafogni...pl vettem bérletet úszásra és szaunára, és vettem egy spanyol könyvet kezdőknek mert miert ne... bizony nem könnyű napokat éltem meg most...de miutan felszallt a buszra cirka par ora sirdogalas utan leesett a szivemről egy kő..tul vagyunk rajta...mivel mar napok ota alig aludtam es ettem, es munkabajarassal az igen jo kis parositas a kimerültsegtől szerencsere bealudtam este..amitől a legjobban féltem, hogy az üres lakasban kell visszamennem nem is volt annyira megrazo ahogy en azt behallucinaltam magamnak.....a tavkapcsolat alapfeltétele szamomra, hogy muszaj lazanak venni, nem szabad rastresszelni a hónapokra, csak lenni, és nem gondolni rá...és hagyni az időt peregni, közben belefogni uj dolgokba. Én egyébként nagy sportember lettem miota kijöttem, kompenzalom a ki nem adott érzelmeket, és persze a baratomnak is minel jobban tetszeni akarok...lassuk egymason a valtozast az uj találkozásnál...egyebkent megcsalas nalam egyaltalan szoba se jöhet...sőt nevetsegesnek tartom...Szóval ennyit rolam :) hozzad egy olyan kérdésem lenne, hogy mi az oka annak, hogy nem tudtok találkozni? vagy hogy is van most ez? szerintem ne stresszelj rá amugy, hidd el ha azt csinalod csak magadat lövöd fejbe. Nincs nagy tavolsag köztetek szerintem, teljes mértékben megoldhato a kapcsolatotok, persze ha akarjatok..nem tudom mennyire alakul a dolog, de en is kivanok nektek nagyon szép napokat :)
2013. jan. 10. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:

úristen kedves 9-es.

hasonló cipőben járok én is.

megbőgettél... és azt hiszem 1 kis erőt is adtál :)

2013. jan. 20. 17:50
 14/14 anonim válasza:
tényleg? nahat, örülök, hogy erőt adtam neked? :) mi a te történeted, halljuk :)
2013. márc. 17. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!