Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövőjük a távkapcsolatoknak?
kedves 9-es válaszoló! :) bár nem ismerlek, de már most minden elismerésem a tied/tiétek. amit ti csináltok, az nem kis teljesítmény. és becsülendő, hogy ennek ellenére is ilyen szépen kitartotok egymás mellett. ebből is látszik, hogy ti valóban szeretitek egymást. és tudod mit becsülök még benned? hogy volt bátorságod lépni, annak ellenére, hogy tudtad kit/kiket hagysz magad után. persze nem örökre, de bizonytalan időre biztosan. ha a helyedben lettem volna, nem biztos hogy képes lettem volna arra, hogy így döntsek. legyetek nagyon boldogok, és remélem hamarosan újra együtt lehettek! :)
az én sztorim egyelőre nagyon gyerekcipőben jár még, és azt hiszem nem is fogja soha kinőni azt... :) a lényeg annyi, hogy megismerkedtem egy (számomra) lehengerlő külsejű, személyiségű sráccal. hónapokig csak interneten beszélgettünk. az illető miskolcon lakik, én pedig pest megyében. nem éppen közel egymáshoz. (persze még mindig közelebb, mint mondjuk ti.) aztán néhány héttel ezelőttre megbeszéltünk egy találkozót. az egész napot együtt töltöttük, nagyon jól éreztük magunkat. egy cseppet sme éreztem magam feszélyezve a társaságában. sőt... mintha már ezer éve ismernénk egymást. aztán eljött az a fránya búcsúzás pillanata. nem tudom elmagyarázni ezt, meg idétlen kis tininek sem akarok tűnni. de még soha nem éreztem olyat, mint akkor. úgy értem, hogy rossz volt őt elengedni. főleg azt tudván, hogy nem tudni mikor lesz a következő találkozó időpontja. mindennap beszélünk, akár csak azelőtt, de ez nem pótolhatja azt a személyes kontaktust. tudom, furcsa ilyeneket írni egyetlen találkozó után... de én már csak ilyen kis furcsa vagyok. :)
úristen kedves 9-es.
hasonló cipőben járok én is.
megbőgettél... és azt hiszem 1 kis erőt is adtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!