Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim nem fordit ram eleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem fordit ram eleg figyelmet! Tehetnem akar ezt is? (lent. )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy alig talalkozunk msn-en visszair 10 percenkent, nem erzem azt hogy tordone velem.Minden fontosabb neki mint en ugy veszem eszre.Szakitain nem akarok vele.Mar sokszor azt csinaltam, hogy ha nem irt vissza leleptem s nem leptem vissza.Akkor megis volt a hiszti s az eredmeny is, de ra 2 napra mindent a regi volt.Szerintetek ha nem irok vissza enis hamar vagy nem figyelek ra akkor o ezt eszreveszi s eszbe kap?Tehetetlen vagyok, elso kapcsolatom.Segitsetek.

Koszonom:)!

2012. dec. 23. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet állandóan egymás nyakán lógni még msn-en sem. Keress valami elfoglaltságot, ne csak a gép előtt kockulj egész nap. És találkozzatok sűrűbben.
2012. dec. 23. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt nem nevezném kapcsolatnak, hogy MSN-en írogattok egymásnak. Jól sejtem, hogy max. 14 éves vagy?
2012. dec. 23. 14:57
 3/7 kalulu159 ***** válasza:
Ha most nem figyel rád akkor később sem fog....én a helyedben szakitanák vele és keresnék egy olyan pasit aki figyelne is rám..majd meglássa hogy kit is veszitett valójában...ha ezt észre veszi egyáltalán ha ezt sem venné észre akkor tényleg nem figyelt rád...
2012. dec. 23. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Te is érzed, hogy ez így nem oké...
2012. dec. 23. 15:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen 14 vagyok.De faj ez igy nekem.
2012. dec. 23. 15:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Talalkozni meg alig tudunk
2012. dec. 23. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Szívem, nem olyan nagy dolog ha az első kapcsolat nem jön ki túl jól, pontosan tudom mit érzel. Amikor az első barátom volt én is 14 voltam. Szerettem a srácot de hát messze lakott és a kezdeti fellángolásból a végén már csak egy kis parázsló láng maradt, már nem írt vissza, én se neki, végül fél év után beletörődtem, hogy ez így nem mehet és közös megegyezéssel szakítottunk. Nem azt mondom, hogy ti is szakítsatok csak azt akarom, hogy tudd nem vagy egyedül ilyen téren, tanulj az esetemből és dönts belátásod szerint.

L/16

2012. dec. 23. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!