Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még igazi normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még igazi normális férfiak, ha igen hol? Ha nincs hogy fog minden lány párt találni?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy nincsenek már igazi férfiak, nagyon kevés van belőlük határozatlanok, nőiesek, önbizalom hiányosok. Aki igazi férfi aki határozott, férfias az vagy bunkó volt vagy megcsalja a másikat stb
2012. dec. 23. 13:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
#15 Majdnem mindenkinek a normális nők kellenek. Ha téged nem vesz észre senki, akkor nem vagy normális.
2012. dec. 23. 14:06
 22/30 anonim ***** válasza:
Engem mindíg észrevesznek és hajtanak is, vagyis akkor szerinted normális vagyok? Szerintem ez nem ennyire egyszerű és igen nekem nem tetszenek az önbizalomhiányos pipogya pasik, mért dől össze a világ ha egy csaj nemet mond? Megaláz? azt is lehet kezelni, de ha ilyen természetű inkább hálát kéne adni hogy nem jöttetek össze vele...
2012. dec. 23. 14:37
 23/30 anonim ***** válasza:
Az még nem akkora baj, ha EGY csaj visszautasít. Az viszont már nagyobb, ha MINDEN csaj visszautasít csak azért, mert nem nézek ki elég jól, és nem loptam-csaltam eleget ahhoz, h jó kocsim meg házam legyen.
2012. dec. 23. 14:41
 24/30 anonim ***** válasza:

Mert egyből beleugrotok a kellős közepébe és akkor csodálkoznak h jön a csalódás és akkor egyből minden pasi szemét meg minden nő.

Mert ahelyett h jobban megismernék már másnap dugnak vagy már másnap tervezik h jajj dejó lenne ha eljegyezne majd meg elképzelik vele a hátralévő 200 évüket.

Aztán meg ha jön a hidegzuhany akkor "jajj nincs normális férfi és normális nő"

2012. dec. 23. 15:25
 25/30 anonim ***** válasza:

5# válaszoló:

nem próbáltam ki mindet, de sajnos ezt kellet tapasztalnom.

És ti is pont ugyanezt mondjátok hogy a nők tettek ilyenné titeket aminek vagytok. Szóval ti is általánositottok! És nem kell egyik nemnek se álszentnek lenni!!

De némelyik pasi túl sokat képzel magáról, (mint ahogy némelyik nő is) és azt hiszi magáról ha már egyszer volt vmi köze nőhöz, akkor utána neki bármit szabad és bármit megtehet amit akar és még játsza az eszét mintha körülötte forogna a világ, pedig nem!!!

És én azt mondom hogy aki önbizalomhiányos és akad egy lány végre az életében aki tényleg szereti meg minden, és van vmi probléma nem a másikat kellene hibáztatni hanem magába is kellene nézni miért van az, ami!! De ha már az önbizalomhiányos pasiknak volt egyszer vkie utána kinyílik a csipája egyből!

2012. dec. 23. 16:15
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ugrik egyből a közepébe a dolgoknak!! Van aki kivárja az időt és csak utána felszik le a fiúval. Csak sajnos ti már egyből azt akarjátok és ha vmi nem úgy történik ahogy ti elképzelitek akkor dobjátok a lányt!! Pedig ő bármit megtenne hogy jó legyen.
2012. dec. 23. 16:19
 27/30 anonim ***** válasza:

Kedves 25, ne haragudj, de csak a magad nevében beszélj. Részemről sajnálom, hogy ilyenek a tapasztalataid, hogy ilyen a szerelmi életed és az elképzelésed a férfiakról...De tudom, hogy lehet másképpen is. Én 17 éve boldog, rendezett házasságban élek, szeretem a feleségem, tisztelem a nőket.

Kívánok Neked több szerencsét az élethez.

2012. dec. 23. 16:26
 28/30 anonim ***** válasza:
akkor te szerencsés vagy
2012. dec. 23. 18:32
 29/30 anonim ***** válasza:

A franc sem érti a nőket,olyat akartok aki férfiasan viselkedik, a külseje meg selyemfiús(vagyis nőies).

Amúgy itt vagyok, sem nem bunkó se nem csaltam még meg egy páromat sem. ;)

Az van hogy a csajok elég sűrűn megjegyzik mennyire felnéznek rám a határozottságom miatt és ezt imádják, de mégis a homokos külsejű kamugépekre izgulnak.

22/F

2012. dec. 28. 22:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Valojaban tenyleg a nok tehetnek rola. Es ehhez nem kell sok esz. Amugy meg idovel az ember jobb emberismero lesz ( jobb esetben) , akkor rajon, hogy az idealok nem is annyira idealok!
2015. máj. 5. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!