Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még igazi normális férfiak, ha igen hol? Ha nincs hogy fog minden lány párt találni?
Mert egyből beleugrotok a kellős közepébe és akkor csodálkoznak h jön a csalódás és akkor egyből minden pasi szemét meg minden nő.
Mert ahelyett h jobban megismernék már másnap dugnak vagy már másnap tervezik h jajj dejó lenne ha eljegyezne majd meg elképzelik vele a hátralévő 200 évüket.
Aztán meg ha jön a hidegzuhany akkor "jajj nincs normális férfi és normális nő"
5# válaszoló:
nem próbáltam ki mindet, de sajnos ezt kellet tapasztalnom.
És ti is pont ugyanezt mondjátok hogy a nők tettek ilyenné titeket aminek vagytok. Szóval ti is általánositottok! És nem kell egyik nemnek se álszentnek lenni!!
De némelyik pasi túl sokat képzel magáról, (mint ahogy némelyik nő is) és azt hiszi magáról ha már egyszer volt vmi köze nőhöz, akkor utána neki bármit szabad és bármit megtehet amit akar és még játsza az eszét mintha körülötte forogna a világ, pedig nem!!!
És én azt mondom hogy aki önbizalomhiányos és akad egy lány végre az életében aki tényleg szereti meg minden, és van vmi probléma nem a másikat kellene hibáztatni hanem magába is kellene nézni miért van az, ami!! De ha már az önbizalomhiányos pasiknak volt egyszer vkie utána kinyílik a csipája egyből!
Kedves 25, ne haragudj, de csak a magad nevében beszélj. Részemről sajnálom, hogy ilyenek a tapasztalataid, hogy ilyen a szerelmi életed és az elképzelésed a férfiakról...De tudom, hogy lehet másképpen is. Én 17 éve boldog, rendezett házasságban élek, szeretem a feleségem, tisztelem a nőket.
Kívánok Neked több szerencsét az élethez.
A franc sem érti a nőket,olyat akartok aki férfiasan viselkedik, a külseje meg selyemfiús(vagyis nőies).
Amúgy itt vagyok, sem nem bunkó se nem csaltam még meg egy páromat sem. ;)
Az van hogy a csajok elég sűrűn megjegyzik mennyire felnéznek rám a határozottságom miatt és ezt imádják, de mégis a homokos külsejű kamugépekre izgulnak.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!