Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régen nem volt ennyi szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen nem volt ennyi szép lány/nő az utcákon, miért van, hogy mégsem találnak párt maguknak?

Figyelt kérdés

Érdekességként teszem fel a kérdést, mintha mindenki titkon csak jobbra vágyna, és figyelmen kívül hagyja azokat, akik tényleg szimpatikusak, valahogy várnak, hátha lesz még jobb, persze ez csak egy tézis, az enyém,

a ti véleményetek?

a lányoknak megvan manapság az az igényük, hogy csak azzal kezdenének komolyabban ismerkedni, aki szabályosan elvarázsolja őket?

2012. dec. 22. 23:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

De találnak azok párt maguknak! Mindig mást. :)

És régen is voltak jó nők, csak azok nem ilyen finnyás, igényes sz.rok voltak mint ma! Akkor még más értékrendek domináltak, persze sok esteben azért ott is számítottak az anyagiak, nyilván gazdag a gazdaghoz ment hozzá.

Ma meg a fiatalabbak 60 évesekre viszketnek, meg vica versa is előfordul!

Az biztos, hogy kifordult gondolkodásmódja van némelyiknek, mondhat akárki akármit.

2012. dec. 23. 00:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szimplán álláskeresők, és állásinterjúkról állásinterjúkra járnak.
2012. dec. 23. 00:45
 13/24 anonim ***** válasza:

nem értem miért jön mindenki (úgy veszem észre mind pasi) a pénzéhséggel. legalább a fele ezeknek a szép lányoknak annyit vár el a pasiktól, hogy ne a barom értelmetlen csajozós dumájukat nyomassák és legyenek kitartóbbak. ne úgy legyenek vele hogy az első pár mondatra nem ugrott akkor megyek egy másikhoz. eddig én ezt vettem észre.

és igen, vannak olyanok akiknek sokat számít a pénz, de azok annyit is érnek akár szépek akár nem.

2012. dec. 23. 04:24
 14/24 A kérdező kommentje:
a kitartás nem célravezető minden esetben, sőt inkább idegesíti a csajokat amikor egy férfi nem érti meg elsőre, hogy a nem az nem, én úgy veszem észre, hogy azok a haverjaim sikeresek, akik egyszerre több csajt szédítenek
2012. dec. 25. 00:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Épp ez a gond,hogy csak kizárólag! olyannal foglalkoznak aki elvrázsolja őket. nem sokan születnek ilyen "varázslóge cinek" és hiába van izom, meg magasság, meg pénz,meg menő ruha, meg humor, meg akármi, ha nem varázsolod el, vagy ha valami hiányzik ,akkor baszhatod az egészet. Nem elég szimplán jónak lenni, varázslónak kell lenni!
2012. dec. 25. 00:07
 16/24 anonim ***** válasza:

mert az összes pasinak -legyen az bármilyen

vannak bizonyos elvársaik, amiknek nem akarok megfelelni. ahogy rajtam kívűl vannak még ilyen lányok.

pl. hogy a csaj mindig legyen csini. és mi van, ha én zöld ballonkabátban, magasszárú piros tornacipőben meg sárga sálban akarok nyomulni hatalmas kék klipszekkel a fülemben?

az nem jó, mert idomulni kell ilyen marha normákhoz hogy "ciki" vagy "nemciki".

és ha valaki az év 360 napján mások szerint "menő", de 5 nap "égő" szeretne lenni, akkor már nem kell :D

vagy: elvárják hogy a csajnak szép hosszú, ápolt haja legyen. és mi van ha feleslegesnek tartom 3naponta mosni, szárogatni, fésülgetni a loboncot, ezért inkább csak fülig érőre hagyom? hát az már megint mindjárt nem jó

vagy ha egész télen szőrös akarok maradni mindenhol mert ruha alatt úgyse látszik és nincs kedvem meg erőm folyton szőrteleníteni?

áhhh, hát az se jó nekik, úgy már nem kell csaj, őket bezzeg fogadják el úgyis hogy még a hátuk is szőrös :D

vagy, szabadságszeretők és a komoly kapcsolatból a Komoly szót nem csípik mert ettől a pasik jogot éreznek rá hogy rabszolgahajcsárnak érezzék magukat, tiltsanak, számonkérjenek, tapadjanak és igényt tartsanak a lány összes szabadidejére.

cöhh, hát van olyan csaj, akiknek mindez nem vonzó, így nem ismerkednek :D

kicsit a pasiknak is nagyon az igényeik, de ezt érdekes, nem veszik észre csak azt, ha egy csajnak is.

2012. dec. 25. 00:18
 17/24 anonim ***** válasza:

Én 37 éves nőként azt látom, hogy a férfiak nem kezdeményeznek kapcsolatokat. Nem egészségesek mentálisan, félnek az intimitástól, sokan vágynak egyéjszakás vagy perverz, lelketlen szexre, de szerelemre, kapcsolatra, felelősségvállalásra nem, sokan még azt sem teszik meg, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nincs fertőző betegségük, mielőtt ágyba vinnének egy nőt.

A nők meg mintha sokkal érettebbek lennének, és egészen másfajta kapcsolatokra éhesek.

Sok a szenvedélybeteg férfi is, én sem alkoholistával, se drogossal, sem hatalommániással, se prostihoz járóval, sem verbális agresszorral nem vagyok hajlandó összejönni.

Sem nős emberrel.

2012. dec. 25. 00:22
 18/24 anonim ***** válasza:
17-es de jó, hogy amit itt leírtál nem vonatkoznak rám. Remélem találok párt magamnak, de tán így nagyobb esélyem lesz. Köszönöm! :) 25/F
2012. dec. 25. 00:26
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha úgy hozta volna a kitekat etiket hogy a nőknek kötelessége kezdeményezni, akkor jelenünkben ők sem tennének többet szerintem mint a férfiak, mert ugyanannyi kb. aki retteg az elutasítástól pofáraeséstől nőben. CSak nekik van meg az az előjoguk,hogy ők választhatnak, ők azok, akik megtehetik ,hogy elküldik am ásik felet. Nem ők vannak a pofára esős oldalon. Így könnyű ítélkezni a férfiak felett,hogy nem kezedményeznek, de nyúlbélák már...francokat!
2012. dec. 25. 00:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Egészen biztosan van esélyed, és szurkolok Neked.:)
2012. dec. 25. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!