Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e azért dobni a "barátság extrákkal partnert" mert komolytalan?
Figyelt kérdés
A buliban megismerkedtem egy lánnyal, és kis haveri közreműködéssel megtudtam, hogy szexelni akar velem. Megtörtént az első, második, stb. Mellette volt barátja, de már csak függőségből voltak együtt, nem szerették egymást. Mi nagyon jól egymásra találtunk az ágyon, mosógépen, de egyszer csak, azt mondta, hogy legyen vége, és élvezte nagyon az egészet. A viszonyunk kezdete óta leszögezte ő is én is, hogy nem fogunk járni. Viszont a vele való vad és fesztelen közösülésben, és a testünk különös összhangja miatt kezdtem megkedvelni, az amúgy sem rút és buta nőcskét. Dobott és nem tudom milyen indokból.2012. dec. 22. 21:45
2/5 anonim válasza:
ennyi volt kiélte magát... én is voltam ilyenbe fél évig... most itt maradtam hoppon :D
3/5 A kérdező kommentje:
én ezt ejtésnek érzem mert azonnali hatállyal beszüntette a kapcsolatunkat. Ilyenkor arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e az, hogy nem voltam neki ideális kapcsolati partner, viszont megjött a kedve egy kapcsolathoz?
2012. dec. 22. 21:55
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy szerelmes lett valaki másba vagy egyszerűen megunt téged, és új "áldozatra" vadászik.
5/5 anonim válasza:
Kipróbált, használt, megunt, dobott.
Vagy szerelmes lett és amiatt.
Ne foglalkozz vele szerintem. Volt pár jó kalandod és ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!