Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy nőnek 26 évesen nem volt párkapcsolata?
Nős, 30-as férfiként írom ezt neked. Nem normális, ha még nem volt kapcsolatod. Vagy magad értékeled rosszul, vagy a férfiakat. A túlsúly hátrány, de a férfiak egy részét bizonyos határokon belül nem zavarja, illetve vannak, akik külön szeretik is a dundi csajokat. Ha szép arcod van, akkor biztosan lenne több olyan férfi, akinek bejössz. Ha mégsem jön össze kapcsolat, annak leginkább a személyiséged az oka. Ebben biztos vagyok. Ismerek több molett nőt is, akik sikeresek a férfiaknál, és többüknek volt/van hosszú kapcsolatuk, házasság. Persze ismerek olyat is, aki kövér, és nem volt még senkije, de ezek a nők MIND elviselhetetlen személyiségűek.
Szóval, ha szép az arcod és jó kedélyű, mosolygós, pozitív kisugárzású, jóindulatú lány vagy, akkor össze kell jönnie a komoly kapcsolatnak, egy értelmes sráccal még kövéren is. Ha mégsem megy, akkor mindenképp magadban keresd a hibát. A következő tulajdonságok irritálóak és riasztóak egy férfinak: búskomor, rosszindulatú, erőszakos, bunkó, haszonleső, érzéketlen, humortalan. Ha ezek közül valamelyik jellemző rád, akkor változtass rajta.
Fogadd el, hogy a férfiak többsége nem szereti a kövér nőket. Vagy fogyj le (megcsinálható, tudom), vagy keress olyan srácot, aki szereti a husit.
Nem normális.
És az ok kereshető a testalkatodban, hiába írják sokan, hogy nem az számít. Ha te magadat nem tudod elfogadni kövéren, akkor más hogyan fogadna el?
Én sem tudnám magam kövéren elfogadni. Van, hogy felcsúszik rám plusz 5 kiló, már rossszuul érzem magam és frusztrált vagyok. Kevésbé van kedvem a szexhez, kevésbé érzem magam nőiesnek... És ezt megérzika férfiak.
Azoknak a kövér lányoknak van kapcsolatuk, akik el tudják fogadni magukat kövérnek és jól érzik magukat a bőrükben. Ha te nem tartozol közéjük, le kell fogynod, különben örökre egyedül maradhatsz.
talán a 20-as a legrövidebb/találó válasz...
számtalan jelentkező akad, aki igencsak túlsúlyos... sajnos nem tudom leplezni rémületem, amikor belegondolok, hogy mi történik, ha vetkőzni kezd. Aszondja némelyik, hogy nagy test, nagy élvezet... hááát én rosszul vagyok..
Sajnos a túlsúlyos emberek elé további komoly feladatokat állít az egészségükért való küzdelem. Ha okos vagy, tudod,
egy sor komoly betegség a táplálkozási szokások hibáiból ered. Nem szeretnék itt vagy 50 ilyen betegséget felsorolni, de feltétlenül tudnod kell, hogy akik egész életükben 20-30-50 kilókat cipelnek feleslegesen, egyszerűen rövidebb életre számíthatnak.
Persze ma még nyilván csak a társkeresési problémáid nyomasztanak első sorban, de motiváljon fogyásra az egészséged iránti tisztelet is.
Kívánom, hogy sikerüljön, és találd meg szerelmedet minél előbb!
18 évesen rólam is lement 10 kiló és olyan pasit szedtem össze, akire első ránézésre azt mondtam, ilyet sosem kaphatok meg.Aztán összejött egy olyan csajjal aki ducibb és csúnyább is volt nálam. Erre visszahíztam azt a tizest, alacsonyabb lett az önértékelésem és járni kezdtem egy 32 éves buta és rosszindulatú ffivel, aki kicsit sem szeretett.
Szóval vékonyabbakat is hagynak el ducibbakért, de ha nincs önbizalmad akkor csak nyomi pasikat fogsz vonzani. Szóval fel a fejjel, még az is lehet, hogy jobb sráchoz mész hozzá,mint a piszkafa barátnőid :D
az utóbbi két hétben felszedtem két kilót! nem látni, de a mérleg sajnos mutatja...teljesen depis lettem... hát még húsz-harminc kiló feleslegtől?
adj le Te is annyit, hogy még egészséges maradj, de elégedett legyél magaddal... a pasik akkor már kerülgetni fognek!
az utóbbi két hétben felszedtem két kilót! nem látni, de a mérleg sajnos mutatja...teljesen depis lettem... hát még húsz-harminc kiló feleslegtől?
adj le Te is annyit, hogy még egészséges maradj, de elégedett legyél magaddal... a pasik akkor már kerülgetni fognak!
Nem normális.Többen leírták,mi miatt.
Viszont ismerek egy szép,csinos nőt,aki a duci csajokra féltékeny,mert nagyon sok molettebb nő társa szed fel jobbnál jobb pasikat.Szóval attól függ,mennyire fújod fel a problémádat,mert ha ez sugárzik rólad,jó,hogy menekülnek előled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!