Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha egy nőnek 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy nőnek 26 évesen nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 20:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
menj a sport rovatba segítenek lefogyni, ha nem tudod hogy kell... vagy koporsóba is magányosan fognak begyömiszkélni a hasiddal. NYUGI nem durva a diéta csak sok embernek nincss hozzá hite, türelme... csoda szerek/gépek nem léteznek
2012. dec. 22. 22:56
 12/30 anonim ***** válasza:

Szemben a fentebb nyilatkozó tahókkal én azon a véleményen vagyok, hogy annak, hogy valaki túlsúlyos, nincs semmi köze ahhoz, hogy van-e valakije vagy sem. Igen sok nőt ismerek, akik rendkívül sikeresek a pasiknál, pedig van mit fogni rajtuk. Az én párom se manöken-alkat, de mégis gond nélkül összeszedett ;-)

És a másik véglet is legalább ennyire igaz: Ismerek több leányzót is, akit kifejezetten vonzónak találok (hajjaj...), de mégsem volt soha tartós kapcsolatuk, vagy csak csupa gáz pasit szedtek össze.

Igazából szerintem leginkább a céltudatosságon múlik a dolog. Ha valaki tetszik, akkor ne félj ezt kommunikálni, ne félj csinosan öltözni és főleg ne hajts olyan pasira, aki "nem tetszik, de én csak ilyet érdemlek".

2012. dec. 23. 17:53
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok. 26 éves vagyok, 6 éve nem volt kapcsolatom, de még csak randim sem. Mindig túlsúlyos voltam, 18 évesen viszont sikerült lefogynom - leéheztem magamról 30 kilót. Azonnal másként álltak hozzám a férfiak, jóformán futottak utánam. Jött viszont a jo-jo és villámgyorsan 60 kilót híztam. Ahogy jöttek vissza a kilók, úgy fogytak a férfiak az életemből. Mondhat bárki amit akar, egyedül a külső számít, ha ismerkedésről van szó. Mindegy milyen a személyiséged, senki nem fog akarni megismerni, ha a külső nem tetszik.

Ezzel meg is válaszoltam a kérdésedet: a mi esetünkben (itt a túlsúlyos lányokra, nőkre gondolok) normális, ha 26 évesen egyedül vagyunk.

2012. dec. 24. 03:58
 14/30 anonim válasza:
34%
Fogyjál le, annyira nem nehéz. Neked nagyon sok ismerősömnek sikerült a te korodban. Dagadt nőkre nem tekintenek nőként, nem akarlak megbántani, de ez az igazság...
2012. dec. 24. 13:07
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez szörnyű, hogy mindenki a külsőségekre fogja a sikertelenséget, pedig az embereket a természete, a kisugárzása teszi vonzóvá. Hiába vagy cérnavékony, ha egy idegbajos beképzelt nő vagy, akinek soha nincs egy kedves mosolya,íg egy duci tiszta szívű jólelkű emberbe jólesik beleszeretni, és itt nem csak a bujaságra kell gondolni egy kapcsolatban, hanem az együttélés mindennapjaira. Aki szeretné megtartani párját, először a szívét kell elnyernie.Ehhez pedig szükség van kedvességre, jóságra, egy kicsi bátorságra, hódításra, huncutságra, kacérságra, érdeklődésre,és nem kell rögtön lefeküdni, mert a férfiak szeretnek hódítani.A sikerhez tenni is kell valamit, nem csak várni a sültgalambot. Ha még képes vagy egy kicsit odafigyelni a táplálkozásodra, ami nem a fogyókúráról szól, hanem a mértékletességről, akkor megtalálod magad is, és a párodat is.Soha ne várj másokra, mindig magad irányíts a sorsod.Még nem késtél el, hogy új alapokra felépíts az életed. Sokat tanulhatsz az AntalVali.com oldalon a helyes táplálkozásról.
2012. dec. 24. 18:11
 16/30 anonim válasza:
100%
Én 40 múltam (pasi vagyok). A te korodban még sokkal többet számít a külső, és ez meghatározó egy ismerkedésnél. Fiatalon a külső fog meg bennünket, és a belső tart meg. 30 felett már nem számít annyira a külső. És hogy normális-e hogy 26 évesen magányos vagy? A választ te adod meg magadnak. Ha az elégedetlenséget sugárzod magadból, és görcsös vagy akkor ezt vonzod magadhoz, és senki nem akar magának ilyen partnert. Vagy fogadd el magam olyannak amilyen vagy, vagy tégy ellene és fogyj le. Ez persze nem egyszerű, de akarat kérdése.
2012. dec. 26. 10:42
 17/30 anonim ***** válasza:

Beiratkozol egy féléves u.n.recski tanfolyamra,garantálom,ha élve megúszod,nem leszel több 33 kilónál !

De ajánlanék egy gulágos kiruccanást is !

2012. dec. 26. 19:10
 18/30 masni1 ***** válasza:
Normálisnak normális. Azért tehetnéd kicsit lejjebb a mércét, hogy gyakorlatot szerezz mielőtt még ijedtedben férjhezmennél az első jöttmenthez.......
2012. dec. 26. 22:17
 19/30 anonim ***** válasza:

A férfiak sosem tagadták, hogy a külső "játszik" elsősorban, ezt egyes nők szokták tagadni.

Az, hogy egyáltalán nem akad rád senki, az nem normális, a túlsúlyos nők sincsenek mind egyedül, szóval mindenki megtalálhatja a párját, amennyiben megakarja találni, kész kompromisszumot kötni önmaga elvárásaival stb. Amennyiben nincs senkid s sosem voltál párkapcsolatban, az vagy erős önbizalomhiány ezáltal nem is engedsz magadhoz közel senkit, ez akár már működhet úgy is, hogy érezteted a dolgot, nem kell állandóan elutasítónak lenni, vagy asszexualitás vagy az elvárásaid nagyobbak annál, mint amekkorát megengedhetnél magadnak.

A lényeg az, hogy nem! Nem normális! Az oka, az mindenképpen benned keresendő, nem pedig a társadalomban. Ami nem normális, az a mindenki által elfogadottnak tartott állapottól való eltérés, tehát ezen elvet követve egyértelműen kimondható, hogy nem normális.

2012. dec. 27. 10:42
 20/30 viktor123456 ***** válasza:

Szerintem egyértelműen nem.

Olyan verseny hátrányt lehet ezzel szerezni, hogy csak a selejtet fogja ki magának később, mert lövése sincs, hogy hogy ismerje fel az érdeklődés mímelését.

2012. dec. 27. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!