Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki nyomorék vagyok, így nem lehet "egészséges" a kapcsolatunk. Van erre megoldás? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nos, a lényeg annyi, hogy 18 éves lány vagyok, a barátommal 1,5 hónapja vagyunk együtt, ő 19 éves. Nem az első kapcsolatom, viszont életemben a második szerelem. Pont olyan srác, mint akit "megálmodtam", külsőleg és belsőleg egyaránt, nekem Ő az igazi. Minden szép és jó volna köztünk HA nem lennék lelki nyomorék. Ez nem túlzás, tényleg így van. Eddig különösebben nem foglalkoztam vele, hogy a kapcsolataimat többnyire én vágtam tönkre, utólag viszont átlátom, hogy milyen borzasztóan viselkedek némelykor.. Az a kisebbik baj, hogy nagyon hirtelen haragú vagyok, az sokkal durvább, hogy a semmi miatt képes vagyok szakítani (amit 15 perc múlva meg is bánok), mindent feladni és eldobni, ráadásul tele vagyok lelki bajokkal (családi dolgok, múltbeli események) amik szintén nyomnak.. És van, hogy egyszer csak elkattanok a semmitől és borítok mindent ami számomra fontos, a páromat is...aki igazán nem ezt érdemli. Aztán pár óra múlva csak nézek magam elé, mint egy hülye, hogy "ezt miért csináltam?". Hogyan változtassak ezen? Nagyon szeretem a barátomat, és nem akarom őt bántani.. Mit kezdjek az ilyen berögzült dolgokkal?2012. dec. 22. 20:19
11/12 anonim válasza:
Amit itt leírtál mintha rá ismernék benne barátnőmre és magamra még a kor is stimmel és az is hogy mióta vagyunk együtt. És igen neki is voltak gondjai és vannak. amit leírtál az össze tünet stimmel. :D Velem is vannak nem kis hibák kis dolgokon idegbeteg tudok lenni, és féltékeny.. nem azért mert nem bízok benne, hanem mert tudom hogy vannak nálam 100x jobb pasik... De mindennél jobban szeretem és bármit megtennék érte hogy boldog legyen. de sokszor direkt provokálja hogy felhúzzam magamat mint tegnap este is...
beszéld meg vele a dolgokat sokat segít ha kibeszéled magadból és főleg ha bízol benne mond el neki mi bánt. Én is örülnék neki ha így állna hozzám.
12/12 anonim válasza:
A vonzás törvényében én is hiszek attól függetlenül, hogy katolikus vagyok... :) Meg sokat olvastam krisna és buddha jellegű könyveket, de mégis maradtam annál a vallásnál, amire megkereszteltek a szüleim, mert gondolom nem véletlen, hogy ilyen vallású családba születtem bele, mert mind2 szülőm katolikus, csak Édesanyám eljár templomba, Édesapám meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!