Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bejövök neki?
Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatom egy lánnyal akitől én szeretnék többet de nem tudom hogy ő is.. Amikor pl a suliban találkozunk megfogjuk egymás kezét, megöleljük egymást akkor szünetben folyamatosan beszélgetünk van hogy 1 percig csak nézünk egymás szemébe.. amikor meg elköszönünk akkor addig ér össze a kezünk ameddig csak lehet (ezt úgy értem hogy ő elindul az egyik irányba én a másikba és így végigcsúsztatjuk a kezünket.) :D kicsit hosszú lett.. bocsi2012. dec. 22. 15:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem sajnos csak barátként tekint rád, bizony sokszor félreértik az ilyen szitukat a fiúk. Viszont lehet én gondolom rosszul. Hívd el randizni, máshogy úgy se fog kiderülni. Lehet, hogy tényleg bejössz neki, viszont, ha sokáig így húzod, akkor megfogja unni és biztosan csak barátként fog rád tekinteni. Hívd el valahova!
Egyébként és is fiú vagyok! :D
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem barátként tekint rád. Mindenképpen hívd el, ha mégsem jön össze, legalább megpróbáltad. Hívd el!! :)))
3/4 anonim válasza:
Én is a 2. válaszolóval értek egyet! Nem csak barátként tekint rád, keresi a fizikai kontaktust, a szemedbe néz, nem feltétlen csak barátságról van itt szó! :) Kérdezd meg, legfeljebb tudod, hogy nem érdemes próbálkozni.
4/4 A kérdező kommentje:
oké köszi ;)
2012. dec. 22. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!