Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tök jófej azt mondja h cuki vook odahiv beszélni meg stb. De van 2 év szerinted bejövök neki?
Figyelt kérdés
a leghelyesbb fiu2012. dec. 16. 14:03
2/4 jin válasza:
Ez a kérdés vagy csak egy poen vagy a kérdező intelligenciáját meg egy félbetört "kavicsé" is meghaladja.
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy nyelvtan könyvnek nagyon bejönnél!
4/4 anonim válasza:
A nyelvtan könyves választ nagyon adom!:DD
Viszont, hogy normális választ adjak. Annyiból, hogy azt mondja cuki vagy, semmit nem lehet leszűrni. Szerintem ha valaki barátként tekint egy személyre akkor azzal is ugyan úgy elbeszélget, odahívja, meg mond kedves dolgokat (jó persze főleg lány barátoknak mondja egy fiú hogy cuki). De ez az ő személyiségétől is függ, hogy mennyire nyitott. Ha egy viszonylag zárkózott emberről van szó, akkor talán (!!) jelenthet ez valamit. Amúgy meg a 2 év egyáltalán nem para.:) köztem és a barátom közt is annyi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!