Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez velem, és miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Miért van ez velem, és miért nem tud szeretni?

Figyelt kérdés
A barátommal 1,5 évig voltunk együtt. 4 hónapja szakított aztán találkozgattunk, össze jött egy kis baba is amit el kellett vetetni. Aztán utána békülni akart így örömömre ki is békültünk. Ma megint szakított, mert ez már nem olyan mint régen és, hogy ezt így nem lehet tovább húzni. És ezt neki is le kellett magába zárnia. Aztán van egy fiu akivel évekkel ezelőtt voltunk 3 hónapot együtt és elkezdtünk találkozgatni. Ma csókolóztunk de nem volt jó és közben végig arra gondoltam, hogy bárcsak a másik fiú lenne itt és nem ő. Tudom, hogy szeretem és azt is, hogy így nem lett volna értelme a kapcsolatunknak. De miért nem tudok továbblépni és miért azt várom, hogy újra együtt legyünk???? Rohadt szarul érzem magam és eszméletlenül hiányzik. Mit tegyek?
2009. aug. 23. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Feltétlenül üljetek le beszélgetni ezzel a pasival. A soraid alapján túl sok mindenen mentetek keresztül már ahhoz, hogy beszélgetés nélkül csak úgy "elmenjetek" egymás mellett. Ha még nem zártad le magadban, akkor viszont (szerintem) ne fogj bele egy másik kapcsolatba, mert magadat is,és a másik srácot is becsapod.

Sose szégyen felvállalni az érzéseinket. Lehet hogy a srácnak is az kellene,hogy kibeszélje magából, hogy mi nem működik. Küzdj a dologért!

Sok sikert, és fel a fejjel!!!!!!!!! :)

21/l

2009. aug. 24. 00:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Itt azzal van a baj, hogy ő ezt magába már lezárta.És vele soha nem lehetett megbeszélni a gondjainkat, mert nem volt rá hajlandó! És igazad van, hogy sok mindenen keresztül mentünk de azt hiszem én többször próbáltam mint ő jóvá tenni a dolgokat és inkább nyelni mint veszekedni.Úgy gondolom, hogy ezeket talán évek múlva tudnánk majd megbeszélni de persze nagyon boldog lennék ha ő melettem lenne.
2009. aug. 24. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Az előző válaszadó vagyok.

Úgy tűnik, ez tényleg elég bonyolult dolog... Lehet,hogy kicsit nyers lesz, amit mondok, de nem bántani akarlak vele :) Nem tudom, hogy hány éves vagy, de gondolom 20-30 között vagy. Ebből kiindulván azt kell mondjam, túl fiatal vagy ahhoz, hogy egy ember miatt rágódj évekig (tudom, tudom, ilyen a szerelem). Helyezd magad előtérbe: nem telhet el az életed azzal, hogy ez után a srác után vágyódsz (amíg nem gyógyulsz ki belőle persze). Az ember nem könyöröghet egy életen át, hogy az illető hajlandó legyen vele lenni! Pláne, ha elzárkózik mindenféle kompromisszumtól, illetve mentő-beszélgetéstől. Az ilyen ember csak fájdalmat okoz, ha nem hajlandó közreműködni (természetesen nem ismerem a teljes történetet, de úgy tűnik, nem rajtad áll vagy bukik a békülés lehetősége).

Szóval ha tényleg nem megy, akkor próbálj meg továbblépni, lezárni, majd idővel másokkal ismerkedni, hátha valaki a helyébe lép!

Még egyszer sok sikert!

21/l

2009. aug. 24. 21:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Jó a meglátásod, hogy nem rajtam múlik a békülés vagy a megbeszélés. Talán mondhatom jövőnk így nincs együtt de tudod soha ne mond, hogy soha mert nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő. Lehet hogy pár év múlva imádni fogjuk egymást ez sem kizárható!Köszi a válaszodat!
2009. aug. 24. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

"össze jött egy kis baba is amit el kellett vetetni"

ezt a megfogalmazást....

ezek után, érezd magad rohadt szarul, nem sajnállak.

2009. aug. 26. 10:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Ameddig nem tudod, hogy miért kellett elvetetni ne járjon a pofád és ne irogassál ilyen proli stílusban mert itt senkinek nem erre van szüksége!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!