Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiu meg egy lány csak barátok, akkor miért akarja a fiu, hogy nála aludjon a lány, és találkozzanak?
Figyelt kérdés
EGy sráccal barátok vagyunk,nekem ő nagyon tetszik és ezt ő is tudja.Ő barátként tekintrám,meg egy kicsit annál többet érez,de nem szerelmet.De találkozni szeretne velem,beszélgetni,és le is feküdne velem.Aludtam már nála,és akkor is megpróbáltuk a dolgot,deén nem nagyon aakrtam,és ő nem akaratoskodott.Szóval nem a szexre kellek neki.De akkor miért akarja,hogy nála aludjak?2009. aug. 23. 19:34
1/8 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem,hogy azt mondta hogy barátok legyünk,de később( egyszer) lehet több is.
2009. aug. 23. 19:39
3/8 anonim válasza:
Pedig nekem nagyon gyanús, még be is próbálkozott.
4/8 A kérdező kommentje:
mert előtte beszéltük,hogy lehet az is,semmi sem kizárt.Csak azért utasitottam vissza,mert nem láttam,hogy hozott e magával gumit,és a zsebében se volt.
2009. aug. 23. 19:41
5/8 anonim válasza:
a jó barátok minden megosztanak egymás között elv... :)
6/8 anonim válasza:
Az ott alvás nem kell, hogy szexet is jelentsen. Ha nagyon jó barátok vagytok, simán beleférhet, hogy néha egymással alszotok.
Igazából a szex is működik barátságból, ha elég nyitott rá mindkét fél...
7/8 anonim válasza:
Tisztességesen gondolkodó emberek a barátaikkal nem fekszenek össze,csak azzal,akivel kölcsönösen szeretik egymást.
A barátod csak azt akarta tőled,még akkor is ha nem erőszakoskodott.Neked pedig lehetne több önérzeted,hogy ne feküdj le valakivel csak azért,mert ő úgy akarja.
8/8 A kérdező kommentje:
csak 3 hónapja ismerjük egymást ugyigazán.Azóta minden nap beszélünk.
2009. aug. 23. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!