Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemétség lenne a szülinapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne a szülinapja előtt szakítani vele?

Figyelt kérdés
már nem szeretem a barátomat csak karácsony lőtt nem akartam vele szakítani, de nem akarok már vele leni és nemsokára szülinapja is lesz ,de ha meg veszek neki ajándékot szülinapjára is és utána szakítok az még rosszabb nem?
2012. dec. 21. 00:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel pont a szülinapján szakítottak. Nagyon durván kivolt. Előtte nem gáz.
2012. dec. 21. 01:06
 12/15 anonim ***** válasza:

# 10

Ritka nagy idióta vagy.

Kérdező: Ha nem szereted, akkor szakíts! Inkább most, minthogy szánalomból szülinapozz vele, mert az egy hazug álarc lenne. Ez egy olyan eset, amikor jobb az igazság.

2012. dec. 21. 02:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Én hülyeségnek tartom..

Ha kidobnak húsvétkor,mikulaskor,szülinap stb. Akkor is olyan szar mint ha akár melyik sima napon dobtak volna ki..

Egyedül talán a karácsony ami extra szar lehet

2012. dec. 21. 07:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Szakíts vele most azonnal. Ez nem valami kötelesség amit hordanod kell. Ha már nem szereted azt valószínűleg érezteted vele is egy idő óta. Nem fogsz neki túl sokáig hiányozni. Ha még húzod egy kicsit esetleg meg is gyűlöl közben
2012. dec. 21. 08:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden esetben szar amikor azért dobnak ki mert eldobhatós dolog vagy. Fiúnak lányank egyformán szarul esik.
2012. dec. 21. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!