Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normalis hogy a parom nelkulem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy a parom nelkulem jar bulizni?

Figyelt kérdés
Egyutt elunk. Es havonta 2-3 alkalommal kimegy a haverjaival ejszaka klubbokba,diszkokba. En meg persze soha nem voltam nelkule, es szepen varom hogy hazajojjon.. Mi a megoldas erre? Sokszor elcsordultak a konnyeim olyan rosszul esett hogy egyedul kell lefekudjek..

2012. dec. 20. 18:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.. Az utolsot kiemelve nagyon hasznos volt. Amugy huszonevesek vagyunk .. Es en is sokallom a havi 2-3 alkalmat.. Ha heba hoba fordulnanak elo ilyenek semmi bajom nem lenne. Csak mivel 2 honapja nem aludtunk kulon..es arra kert hogy hetvegen aludjak mashol hisz felmennek a fiuk.. Igenis elegem lett!!
2012. dec. 20. 19:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Es hetvegen megyek en is nelkule.. csak felek hogy igy elhidegulunk egymastol es nem fog mukodni a dolog :(
2012. dec. 20. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Afelé haladtok, legalábbis meglátásom szerint.. Jobb tanácsot nem tudok, minthogy üljetek le, és próbáljátok normálisan, hiszti és vita nélkül megbeszélni, törekedjetek a kompromisszumra, ha menni akar engedd el, megfojtani nem kell, de tölthetne több hétvégét is otthon veled, vagy mehetnétek együtt is. Így nem nagyon van értelme, hogy folyton kínlódsz miatta :(

10-es válaszoló voltam ismét

2012. dec. 20. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha nem hajlik a kompromisszumra, akkor nem neked valot talaltal. Vannak fiuk, akiknek termeszetesek az elvarasaid, de nem neki, ugy tunik. En megertem, hogy zavar. Szerintem mielott veget vetsz mindennek (mar ha annyira zavar ez a dolog), meg probald meg, hogy te is minden hetvegen elmesz, es - meg ha nem is- de azt mutatod, hogy jol erezted magad. Legy csinos, es elfoglalt. Ezek utan ki fog derulni, hogy neki ez faj- e. Ha nem, akkor lehet, hogy nem illetek ossze.
2012. dec. 20. 19:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Igy volt :) Elmentem es alig maradt par orat a fiukkal mar hivott is hogy menjek erte kocsival :) Es megbeszeltuk tobbet visz mostmar engemet is es havi max 2x megy el nelkulem :D Azt hiszxem mostmar minden okes.. Es a fo hogy mondta hogy meg ezt a szamot is redukalni fogja egy ido utan :)
2013. jan. 7. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!