Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj az, h ez nálam fordítva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, h ez nálam fordítva működik?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfi, amíg nem kapja meg a nőt, teper érte mint a kisegér a kerékben, aztán ha elérte, megkapta szarik rá.-.- és már nincs benne a megfelni kényszer...

Velem ez pont fordítva van. Egy rahedli bunkónak gondolnak, néha túlságosan szárazak a megjegyzéseim, és éles a nyelvem. Képtelen vagyok jópofizni.

És egy nőért sem vagyok hajlandó teperni, ha nem(vagyis nem tudom hogy...) össze jön velem. Így nehezen is alakul ki kapcsolatom, csak ritkán. Viszont ha együtt vagyunk, nekem fontos, akkor már fontos az a másik személy, h kedves legyek vele, virágot vigyek neki, hogy boldogok legyünk. De bizonytalanra nem, egy nőt sem hívok meg, virágot se veszek neki , amíg nem érzem a viszonzást.

Kicsit realista vagyok. A viszonzatlan szerelem után való teperést meghagyom a költőknek.

2012. dec. 20. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem baj. Én is ilyen vagyok...
2012. dec. 20. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
én miért nem találok ilyen pasit?
2012. dec. 20. 18:12
 3/11 Hanariko ***** válasza:
Az a része jó, hogy az összejövés után figyelmes vagy meg minden, de amíg csak ismerkedtek, honnan tudod mi a bizonytalan és mi nem? Melyikből lesz kapcsolat és melyikből nem? (Jó, van amikor egyértelmű, de nagyon sokszor nem.)
2012. dec. 20. 18:15
 4/11 Hanariko ***** válasza:
Egyébként persze, nem kell rögtön ajándékokkal elhalmozni, de valakinek el kell kezdeni. És azért - hiába élünk a modern XXI. században - ez mégis csak a férfi dolga nem?
2012. dec. 20. 18:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Azért mert a rendes lányok , akik nekem kellenének, beskatulyáznak bunkónak, és nem jönnek velem össze. Helyettem ilyen pattanásos kockákkal jönnek össze, akik nagyon rendesek egész addig, amíg össze nem jön a lánnyal. Rengeteg ilyen példát láttam már.
2012. dec. 20. 18:17
 6/11 anonim ***** válasza:

hogy mutatod ki, hogyha tetszik egy lány?

ezt csak azért kérdezem, mert ha sehogy, akkor mégis annak a lánynak honnan kellene tudnia, hogy tetszik neked. És akkor persze, hogy mást választ helyetted.

2012. dec. 20. 18:28
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát, nehezen, de a tudtára adom. Alapfeltétel, h intelligens lánynak kell lennie, különben nem eszi észre.

Egyszerűen, a magam módján, egy kacsintás, egy kedves szó, egy apró bók, egy apró jel. Bármi amiből észreveszi, h felfigyeltem rá, anélkül h folyton a nyakában lihegnék.

Aztán odamegyek , és megmondom neki, h jöjjünk össze, vagy sejtelmesen mondom, h mutatok neki valamit. Ezt a részt utálom a legjobban 5ből eddig 4 lánynál ezt elbuktam, mert ilyenkor egyszerűen azt mondták h nem, mert vhogy az jött le nekik(rosszul), h én csak egy éjszakát akarok, nem kapcsolatot.

2012. dec. 20. 18:48
 8/11 Hanariko ***** válasza:
Hát azért így meg mondani hogy jöjjünk össze vagy ez a mutatok valamit.... valószínű én is visszautasítanálak. Ezen finomíthatnál kicsit xP
2012. dec. 21. 16:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Ó. Segítenél? Mer én egykor nagyon sznob voltam, valószínű azért vagyok ilyen béna, ha normális lányokat kell meghódítani.:D
2012. dec. 21. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Értelek.. :-)

Ez a mutatok neked valamit elég visszataszító, egyedül a Népligetbe megy el a szatíroknál..

Ha helyette azt mondod, hogy tetszel nekem, tudni fogja mit szeretnél. :-)

Remélem tudtam segíteni.

2012. dec. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!