Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg finoman a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg finoman a barátnőmnek, hogy felszedett pár kilót?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy csontpárti, de pár hónapja magára szedett kb 6 kilót és nagyon meglátszik. Persze így is szép, meg jól tud öltözni, csak mostanában akárhova megyünk, rájön a hisztérika, hogy egy farmerja se néz ki rajta úgy, mint régen. Én eddig még sosem mondtam, hogy ez tényleg így van, csak hallgattam, meg biztattam. De tudom, hogy ha most elhagyja magát, akkor megint 65 kiló fölé megy és itt fogja a földhöz verni magát, mint tavaly, meg jön a depressziós korszak és nem mer emberek közé menni, mert tudja, hogy meghízott.
2012. dec. 20. 17:53
1 2
 11/19 tetris ***** válasza:
34%

Mondd el neki burkoltan. Azaz:

- Tudod mennyire szeretlek, ezért nem foglak sose elhagyni. Még annak dacára sem, hogy ílyen gömböc lettél.

vagy:

- Mit szólnál Kiscicám, ha én is felszednék pár kilócskát, csak hogy jobban összepasszoljunk?

vagy:

- Mondd Tubarózsám, szerinted nem szedtem fel pár kilót az utóbbi időben? Csak mert nem szeretném, ha már nem tartanál oly sexinek.

2012. dec. 20. 18:13
 12/19 A kérdező kommentje:
Nekem a külsejével semmi bajom, nagyon szép arca van, dögösen öltözik és még így is látom, hogy baromi sok pasas stíröli az utcán, de azt nem bírom, mikor állandó téma, hogy ő milyen dagadt vagy ronda, ilyenkor először szép szóval elterelem a figyelmét, aztán mikor megint jön a hiszti, akkor kiakadok és erélyesen megmondom neki, hogy fejezze be. Ez tényleg idegesítő tud lenni, egyedül ezt nem szeretem benne, ezért sem akarom, hogy úgy nézzen ki, ahogy tudom, hogy nem akar.
2012. dec. 20. 18:15
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Én először a háttérnek járnék utána.

Mi változott, hogy ennyire "szénhidrát-függő" lett? Stressz? (Evésben könnyű levezetni a feszültséget...)

Anyagi változások? (Már nem nagyon futja a drága, diétás élelmiszerre...)

Hormonális problémák, inzulinrezisztencia, pcos, vérzészavarok...

Ha megvan, hogy miért kezdett el így "zabálni", akkor könnyebb is rávenni a fogyásra.

2012. dec. 20. 18:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
várd ki a következő hisztijét, és akkor mondd el neki, hogy "drágám én is látom hogy felszedtél néhány kilót de nem szóltam mert engem nem zavar. viszont látom hogy téged kiborít, ezért szerintem éppen ideje lenne száműznöd a nutellát és leporolnod a futópadot". mindezt higgadtan mondd el, ne hagyd hogy felhúzzon vagy kiborítson a hisztijével.
2012. dec. 20. 18:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálam stresszlevezetés. Lehet hogy ha nehézségei vannak ő is visszaeső.
2012. dec. 20. 18:29
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Akkor szólj neki mikor ő hozza elő a témát. Ha megint hisztizik vagy kesereg, hogy kövér,akkor mondd neki h te észre se vetted/téged nem zavar/neked így is tetszik.De megérted, hogy ő boldogtalan, és segítesz neki a diétában, sportban ha kéri.
2012. dec. 20. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:
31%

Lassabb, de hatásosabb verzió: minden evésnél fotózd le. Ha jön a legközelebbi hiszti, mutasd meg a felgyűlt fotókat, hogy tessék, ezért híztál meg.

Illetve egy egyszerű módszer, amivel én is távol tudtam magam tartani a hűtőtől, ha elgyengültem: hűtőmágnessel tegyél ki vékony lányokról fotókat bikiniben. Nekem bevált :)

2012. dec. 20. 18:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez annyira szép,hogy nem az zavar,hogy felszedett pár kilót, annyira meghat mikor ilyet hallok egy pasitól. Olyan romantikus :')
2012. dec. 20. 18:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Detto ugyanez van velünk is,csak én vagyok a lány:D Tehát,aki felszedett magára pár kilót,nem érzi magát jól a bőrében és szóvá is teszi. Igaz,én nem hisztériázok. A párom is ugyanígy van vele,mondja,hogy imád,gyönyörű vagyok neki,de ha engem annyira zavar az a +5-6 kg,akkor szívesen eljön velem futni/tornázik velem. Ja meg szólni szokott étkezésnél,hogy nem laktam-e már jól,mert a kedvenc kajáimból pukkanásig tudom enni magam,miközben már rég jóllaktam. Szerintem a barátnőd ugyanolyan lusta dög,mint én:D(nem bántásból) Tehát nyafog,de nem tudja magát rászánni,hogy tegyen azért,hogy lefogyjon,úgyhogy szerintem(ha van kedved) te is kipróbálhatod azt,amit a barátom "művel" velem:) Kicsit szólj rá,noszogasd,hogy mozogjon,esetleg együtt mozogjatok. De persze ehhez az ő együttműködése is kell.

22L

2012. dec. 20. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!