Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg finoman a barátnőmnek, hogy felszedett pár kilót?
Mondd el neki burkoltan. Azaz:
- Tudod mennyire szeretlek, ezért nem foglak sose elhagyni. Még annak dacára sem, hogy ílyen gömböc lettél.
vagy:
- Mit szólnál Kiscicám, ha én is felszednék pár kilócskát, csak hogy jobban összepasszoljunk?
vagy:
- Mondd Tubarózsám, szerinted nem szedtem fel pár kilót az utóbbi időben? Csak mert nem szeretném, ha már nem tartanál oly sexinek.
Én először a háttérnek járnék utána.
Mi változott, hogy ennyire "szénhidrát-függő" lett? Stressz? (Evésben könnyű levezetni a feszültséget...)
Anyagi változások? (Már nem nagyon futja a drága, diétás élelmiszerre...)
Hormonális problémák, inzulinrezisztencia, pcos, vérzészavarok...
Ha megvan, hogy miért kezdett el így "zabálni", akkor könnyebb is rávenni a fogyásra.
Lassabb, de hatásosabb verzió: minden evésnél fotózd le. Ha jön a legközelebbi hiszti, mutasd meg a felgyűlt fotókat, hogy tessék, ezért híztál meg.
Illetve egy egyszerű módszer, amivel én is távol tudtam magam tartani a hűtőtől, ha elgyengültem: hűtőmágnessel tegyél ki vékony lányokról fotókat bikiniben. Nekem bevált :)
Detto ugyanez van velünk is,csak én vagyok a lány:D Tehát,aki felszedett magára pár kilót,nem érzi magát jól a bőrében és szóvá is teszi. Igaz,én nem hisztériázok. A párom is ugyanígy van vele,mondja,hogy imád,gyönyörű vagyok neki,de ha engem annyira zavar az a +5-6 kg,akkor szívesen eljön velem futni/tornázik velem. Ja meg szólni szokott étkezésnél,hogy nem laktam-e már jól,mert a kedvenc kajáimból pukkanásig tudom enni magam,miközben már rég jóllaktam. Szerintem a barátnőd ugyanolyan lusta dög,mint én:D(nem bántásból) Tehát nyafog,de nem tudja magát rászánni,hogy tegyen azért,hogy lefogyjon,úgyhogy szerintem(ha van kedved) te is kipróbálhatod azt,amit a barátom "művel" velem:) Kicsit szólj rá,noszogasd,hogy mozogjon,esetleg együtt mozogjatok. De persze ehhez az ő együttműködése is kell.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!