Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azt szeretjük "mindig" aki nem "érdemli meg"?
Úgy értem, a saját példámból kiindulva...: még az év elején megismertem valakit, pár hónapig tartott a kapcsolatunk, nagyon sok ész érv alapján döntöttünk úgy, (kellett úgy döntenünk) hogy legyen vége.
Aztán pár hónap múlva megismertem valakit, akit szeretek, de nem úgy... tudom, hogy számíthatok rá, hogy segít, hogy mellettem van, és sorolhatnám még itt a dolgokat. Úgy fogad el, ahogy vagyok. De szerelemmel nem tudom szeretni, mert fáj, még mindig fáj az előző.
Én csak azt kérdem: mért nem szeret engem senki?
29 F
szeritem eljott az ideje hgy felkeresd a regi kapcsolatodat, mert most alakult ki benned a szerelem iranta.
a mostanit meg csak baratnak mondanam.
Bármilyen módon kerestem, pl írtam sms-t a névnapjára, nem reagált.Az ismerőseim között volt a face-n, sosem keresett, nem érdeklődött mi van velem.
Vasárnap írtam neki egy üzenetet, hogy még mindig fáj, stb... ezért kitörlöm az ismerőseim közül. Reakció semmi.
Semmiképpen ne színészkedj előtte.
Légy őszinte vele mond meg neki mit érzel iránta.
Ha neki ez nem elég akkor viszont jobb ha szétválnak útjaitok.
De az, hogy ki lesz az a személy akibe tényleg nagyon beleszeretünk azt nem lehet tudni, lehet h lesz még vagy 10-20 ilyen ismerkedésed randid, amíg végül megtalálod azt akivel boldog vagy és valóban szereted őt.
Végezetűl: Exeddel semmiképpen se gyere újra össze, és ezzel a pasival legyél őszinte azt majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!