Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolatban vagyunk, szeretjü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban vagyunk, szeretjük egymást, mégsem kerek valami. Magány? Többi lent.

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt a barátommal, szerelmesek vagyunk, olyan a srác, aki előtte csak az álmom volt. Minket egymásnak teremtettek, boldog vagyok együtt, érzem, hogy tényleg szerelmes és én is így érzek.

Viszont mégis, mintha néha magányosnak érezném magam vagy depressziósnak.. Pl. ma is lemondtam a találkozót mert egyszerűen nincs kedvem kimenni az utcára, nincs kedvem filmezni, nincs kedvem utazgatni. Én magam sem értem hogy miért, mivel nem is vágyom jobban semmire, mint hogy megöleljen.. Nem értem magam, de mikor "messze" vagyunk egymástól, nehezebb veszem rá magam, hogy találkozzunk viszont mikor együtt vagyunk, végtelenül boldog vagyok..

Mitől van ez?

2012. dec. 8. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
lusta vagy :)
2012. dec. 8. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:

téli depi...

Velem az van, hogy ilyenkor ki se kelnék az ágyból legszívesebben. Hideg, meg stb.

Szerintem veled is csak ez lehet.

2012. dec. 8. 16:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Bárcsak lusta lennék.. Attól tartok lelkinyomorék vagyok.
2012. dec. 8. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
dehogy is vagy az :)
2012. dec. 8. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!