Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálom a karácsonyt, más van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a karácsonyt, más van így ezzel?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mindenki boldog, mindenki a szeretteivel van, a családjával, vagy a párjával, elvileg a "szeretet ünnepe", de ez baromság! Mindenkit csak a rohadt ajándék érdekel, vagy épp ezen parázik, h mit vegyen a másiknak, mintha nem lenne tökmind1. Nekem mivel nincs barátnőm, és a családom egy káosz(hiába vagyunk vastagok, mindenki leszr mindenkit, még családon belül is), így egyszerűen nem tudok úgy tenni mint aki jól érzi magát. Ilyenkor azon az egy retkes napon a család összejön és mindneki megpróbál úgy tenni mintha minden a legnagyobb rendben lenne, és közben a megfelelési kényszer miatt idegileg tök kikészülnek ettől a naptól. Meg is mondtam, h miattam ne fárasszák magukat, én nem kérek semmit, úgyse jönne szívből.

Gondoltam ilyenkorra már lesz egy barátnőm akivel megünnepelhetem a karácsonyt, ha már a családom egy romhalmaz. De sajna nem jött össze azzal akivel akartam. Nem tudok jó képet vágni ehhez a felesleges felhajtáshoz, mer a mi családunkba ennyi a karácsony, h mindenki azon idegeskedik, h a boldogság látszatát megteremtse.

2012. dec. 20. 11:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
OFF Jézus is buddhista már? ON
2012. dec. 20. 13:18
 22/28 anonim ***** válasza:
Barátnőt kérsz tőlük? :)) Azt ők hogy oldják meg?
2012. dec. 20. 13:19
 23/28 anonim ***** válasza:

Én is utálom, főleg azt, hogy meg kell játszani hogy semmi gond nincs, meg jópofiskodni kell, le kell nyelni az esetleges rejtett sértegetéseket, és mosolyogva meg nevetve kell reagálni, pedig az ember tudja, hogy nem viccből mondták. Ha meg valakinek nincs jó kedve, rögtön megy a cirkusz.

Nekem is állandóan hajtogatják mostanában a karácsonyt, de én nem várom. Csak az a jó, hogy a szobám mellett lesz a karácsonyfa és szépen világít. De ha hó se lesz, akkor megőrülök..

18/L

2012. dec. 20. 15:36
 24/28 anonim ***** válasza:
deédivagyutolsó:))
2012. dec. 20. 16:31
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem utálom a karácsonyt. Régebben utáltam, mert az én "családom" egy vicc. Rossz vicc. Jelenleg már csak hárman vagyunk, abból 1 emberrel nem beszélek, tehát marad anyu meg én. Na meg az ő férje, de ő elég érdekes, és mivel valami gyülekezetbe járnak anyámmal, még karácsonyfájuk sincs mert ők nem foglalkoznak az ilyesmivel. Viszont aztán megváltozott a hozzáállásom. Ha én jól akarom érezni magam, akkor az atyaúristen se fogja elrontani a kedvemet, veszek valami hasznos ajándékot, karácsonyfát díszítek magamnak az albérletben egyedül, ha meg pl. a kedves mostohaapám beszólna akkor nem kell szó nélkül tűrnöm, van nekem szám is, tudok kulturáltan reagálni :D Van egy csomó finom kaja, nem kell dolgozni, nekem ennyi elég így összességében :D

Plusz, bár én nem vagyok kőgazdag, vettem ajándékokat a cipősdobozos adományozáshoz, hogy egy ismeretlen, de szegény kisfiúnak is szép karácsonya lehessen, ezen kívül még önkénteskedni is megyek, mézeskalácsot fogok dekorálni gyerekekkel, plusz osztogatni az adományozóknak :)

24/L

2012. dec. 20. 16:49
 26/28 anonim ***** válasza:

[link]

Most ez ugrott be.

2012. dec. 20. 23:27
 27/28 anonim ***** válasza:

Amit leírtál nekünk, azt mondd el a családodnak is. Egyszerűen holnap ebédkor vagy utána mondd el nekik,hogy Téged mi nyomaszt, és legyen az a karácsonyi ajándék, hogy sikerül megbékélni egymással.

Én megbeszéltem a szüleimmel, hogy most ne legyen ajándékozás, anyagilag sem állunk a toppon,egyszerűen örüljünk egymásnak. Ez a legfontosabb, remélem, hogy sikerül ezt Neked is megvalósítani. Még van egy nap hátra, sok sikert!

2012. dec. 22. 21:28
 28/28 anonim válasza:

Én is utálom mert mindenki csak az ajándékért várja (én is ezért várom, de nem tehetek róla, mert gyerek vagyok).

De a karácsony igazi jelentősége senkit nem érdekel.

Ez az ünnep Jézusról szól, nem a puccos baromságokról.

2015. máj. 5. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!