Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálom a karácsonyt, más van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a karácsonyt, más van így ezzel?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mindenki boldog, mindenki a szeretteivel van, a családjával, vagy a párjával, elvileg a "szeretet ünnepe", de ez baromság! Mindenkit csak a rohadt ajándék érdekel, vagy épp ezen parázik, h mit vegyen a másiknak, mintha nem lenne tökmind1. Nekem mivel nincs barátnőm, és a családom egy káosz(hiába vagyunk vastagok, mindenki leszr mindenkit, még családon belül is), így egyszerűen nem tudok úgy tenni mint aki jól érzi magát. Ilyenkor azon az egy retkes napon a család összejön és mindneki megpróbál úgy tenni mintha minden a legnagyobb rendben lenne, és közben a megfelelési kényszer miatt idegileg tök kikészülnek ettől a naptól. Meg is mondtam, h miattam ne fárasszák magukat, én nem kérek semmit, úgyse jönne szívből.

Gondoltam ilyenkorra már lesz egy barátnőm akivel megünnepelhetem a karácsonyt, ha már a családom egy romhalmaz. De sajna nem jött össze azzal akivel akartam. Nem tudok jó képet vágni ehhez a felesleges felhajtáshoz, mer a mi családunkba ennyi a karácsony, h mindenki azon idegeskedik, h a boldogság látszatát megteremtse.

2012. dec. 20. 11:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Én is utálom...
2012. dec. 20. 11:57
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
2012. dec. 20. 11:58
 3/28 anonim ***** válasza:
Nekem sem a kedvenc ünnepem, főleg az utóbbi években már szinte minden az ajándékokról, a puccoskodásról szól és csak a profit a lényege karácsony igazi értékei, a vallási tartalma és a szeretet megélésé háttérbe szorult sajnos :(
2012. dec. 20. 11:58
 4/28 anonim ***** válasza:
Egyre inkább erőltetik és egyre kevésbé van igazi értéke a dolognak. És egyre szegényebbek az emberek...
2012. dec. 20. 11:59
 5/28 anonim ***** válasza:
67%
Csodálkozom, hogy nem lett barátnőd. Pedig olyan jókedéjű gyereknek tünsz.
2012. dec. 20. 11:59
 6/28 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk idén nem is lesz ajándékozás, mert nincs rá pénz. Mások meg azt se tudják melyik hiper szuper plazma tévét vegyék... ááááh szánalmas!!

Attól hogy a karácsonyfa alatt csak a padló van, az én karácsonyom még ugyanolyan szép lesz.

2012. dec. 20. 12:02
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem muszáj ám a a "divatot" követni,ha nem szeretnél ne ajándékozz!Beszéld meg a családoddal.Élj úgy,ahogyan te szeretnél és ne úgy,ahogyan mások elvárják tőled!!!!
2012. dec. 20. 12:08
 8/28 anonim ***** válasza:

12.02

Ha más nincs, akkor papírból hajtogassatok egymásnak valamit! Vagy vegyetek egy csokit, kekszet, bármit! a gesztus a lényeg!

2012. dec. 20. 12:11
 9/28 A kérdező kommentje:
Mi hiába vagyunk kőgazdagok, egy rakás szart se ér., ha csak látszat az egész
2012. dec. 20. 12:14
 10/28 A kérdező kommentje:
oké
2012. dec. 20. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!