Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálom a karácsonyt, más van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a karácsonyt, más van így ezzel?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mindenki boldog, mindenki a szeretteivel van, a családjával, vagy a párjával, elvileg a "szeretet ünnepe", de ez baromság! Mindenkit csak a rohadt ajándék érdekel, vagy épp ezen parázik, h mit vegyen a másiknak, mintha nem lenne tökmind1. Nekem mivel nincs barátnőm, és a családom egy káosz(hiába vagyunk vastagok, mindenki leszr mindenkit, még családon belül is), így egyszerűen nem tudok úgy tenni mint aki jól érzi magát. Ilyenkor azon az egy retkes napon a család összejön és mindneki megpróbál úgy tenni mintha minden a legnagyobb rendben lenne, és közben a megfelelési kényszer miatt idegileg tök kikészülnek ettől a naptól. Meg is mondtam, h miattam ne fárasszák magukat, én nem kérek semmit, úgyse jönne szívből.

Gondoltam ilyenkorra már lesz egy barátnőm akivel megünnepelhetem a karácsonyt, ha már a családom egy romhalmaz. De sajna nem jött össze azzal akivel akartam. Nem tudok jó képet vágni ehhez a felesleges felhajtáshoz, mer a mi családunkba ennyi a karácsony, h mindenki azon idegeskedik, h a boldogság látszatát megteremtse.

2012. dec. 20. 11:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Figyelj, ne a családon keseregj, hanem azon gondolkozz ( bár nem tudom hány éves vagy ), hogy külön tudj menni tőlük. Nekem is hasonló a családom, és van nekik is mit a tejbe aprítani, node ezt kihasználván miért nem kérsz akkor egy külön lakást, költözöl el és állsz a saját lábadra.

Én viszonylag hamar ezt tettem, már közép suliban kollégista voltam inkább, pedig 15 km-re volt a suli , egyetemen úgyszintén és utána már nem költöztem haza . És boldog vagyok, haladok, ha épp nem volt senkim akkor is nyugodt életem volt .

A családot, rokonokat nem tudod megválasztani, alakíts ki egy jó baráti kört, akikre mindig számíthatsz.

Túléled a karácsonyt, foglald le magad valamivel, és eltelik mint minden más nap .

Sok sikert, kapd össze magad és menj a külön utadon és alakítsd úgy, hogy jó legyen neked !

2012. dec. 20. 12:31
 12/28 anonim ***** válasza:

Sokan vannak így vele, hogy nem szeretik, sőt ilyenkor nagyon sok emberre rátőr a magány.

Még azokra is akiknek kedves szeretetbeli családja van és velük szép a karácson.

Mert utána az ember a pasijával vagy a barátnőjével lenne szívesen...ami sokaknak nincs.

De meglátod hamar elmúlnak ezek a napok és megint minden szürke lesz, a szokásos munka vagy akinek suli, minden ugyanolyan lesz megint. Fizetés nem lesz jobb :)

2012. dec. 20. 12:31
 13/28 anonim ***** válasza:
Ateista vagyok, na meg csóró is. Naná, hogy utálom.
2012. dec. 20. 12:32
 14/28 Jézus :) ***** válasza:

Buddha is a királyi palota kazdagságából menekült a nyomorba és megvilágosodott. Te is rájössz mik az igazi értékek az életben. Felfedezed, hogy mindenhol az egó az úr.

Először jön a felháborodás a képmutatástól. Felismered saját egódat. Megnyugszol és rájössz, hogy az élet szép, csak az álarcok teszik csúffá amit az emberek maguk elé tartanak. De az élet gyönyörű. Többet nem fogsz utálni semmit. Még a Karácsonyt sem. Jó úton haladsz ;)

2012. dec. 20. 12:40
 15/28 anonim ***** válasza:
Van egy dolog, amit elfelejtesz. Az életben nem minden a mi szórakoztatásunkra van. Nem mindig mi kapunk és nekünk jó. Úgy elég unalmas és hamar kiégett is lenne az élet. Megesik, hogy annak kell örülnöd, hogy te adhatsz. Én úgy próbálok állni ehhez, hogy meglepem a családtagjaimat, nem valami nagy cuccal, de próbálok személyes dolgokat venni vagy készíteni. Én magamtól szarnék bele, mert elég magamnak való ember vagyok, a fogyasztói trs és ehhez kapcsolódó dolgokról is is meg van tömör véleményem. De ilyenkor arra gondolok, hogy milyen jó, hogy ezen kell agyalnom, mert ha full egyedül lennék, az lenne csak az igazán szar. Szóval szerintem ne akkor értékeld, hogy volt családod, amikor már mindegy lesz, hanem még most amíg van, mert semmi sem örök, csak a hip hop. :)
2012. dec. 20. 12:46
 16/28 anonim ***** válasza:
Én sem rajongok érte.
2012. dec. 20. 12:48
 17/28 anonim válasza:
Én pl szeretem a karácsonyt.Nem az ajándékozást szeretem benne, hanem ugy összeségében. Szeretem díszíteni a fát a hugaimmal. Most saját készítésű ajándékokat csinálunk egymásnak. Nekem csak anyukám van akivel nagyon jó a kapcsolatom, és hiányzik is, mivel külföldön vagyok. és most tudtam meg h nem mehetek haza karácsonykor. Így elég gyászos lesz a karácsonyom, mivel eddig mindig együtt töltöttük. De ez csak az én meglátásom. Persze aláírom azt is aki nem szereti egyéb okokból. Mindenki máshogy érez. :)
2012. dec. 20. 12:49
 18/28 anonim ***** válasza:
12:46-os, a srác nem arról beszél,hogy azért lesz sz..r a karácsony mert nem kap semmit, szimplán hányingere van a családja légkörétöl. Nem akar ö se adni, se kapni, amikor tudja,hogy minden csak látszat, és jópofát kell vágni, pedig elmenekülne inkább. Nem mintha én ilyen helyzetben lennék, de értem miröl beszél, és együttérzek vele.
2012. dec. 20. 12:51
 19/28 anonim ***** válasza:
Nálunk is szegényebb lessz, az idei karácsony mint a tavalyi, de nálunk nem is az ajándék a lényeg. Jó hogy eggyütt van a család, finom karácsonyi kajaűát is együtt csináljuk, kandallóban ég a tűz. Elhiszem hogy nálad ez nem olyan nagy ünnep de ha meg semmi nem lenne akkor arra panaszkodnál. Az írásod alapján neked semmi nem jó, az hogy a család egy romhalmaz a te felelősséged épp úgy mint a többieké, együtt tettétek azzá, a legkönnyebb dolog felemelni a kezem és kivonulni. Nem azt mondom hogy a te felelősséged az egész, de panaszkodás helyett legalább értékelnéd hogy próbálkoznak, de ha te csak savanyú képet vágsz az egészhez nem könnyíted a meg a dolgukat. Mi az hogy nem szívből jön, örülnél neki hogy kapsz valamit, nyavajogsz itt mint egy kisgyerek de lövésed nincs róla mekkora fájdalmat tud okozni a nemtörődöm flegma hozzáállás. Itt a te fejedben van hiba meg a nevelésed siklott félre valahol. menekülnél ahelyett hogy megoldod a problémát vagy legalább szembeszállsz vele, de elárulom hogy ilyen hozzáállással egy párkapcsolat sem lessz hosszúéletű. Nem bántani akarlak ez csak az én véleményem de szerintem nagyon nem stimmel se az értékítélet se a hozzáállás.
2012. dec. 20. 13:00
 20/28 A kérdező kommentje:
A felhajtás az mindig nagy 1000féle kaja a legfinomabból, drága ajándékok...stb...de egyszerűen nem értik, h nem ez kell
2012. dec. 20. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!