Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondhatom a véleményemet a barátnőmnek a hajával kapcsolatban?
OFF: az egyik válaszoló, aki a vörösök szexuális teljesítményét magasztalja- én világosbarna vagyok, akkor már egyből béna is az ágyban? :D (a visszajelzések alapján messze nem)
OFF vége: valamelyik nap én is kijelentettem a páromnak, hogy szeretném vörösre festeni a hajam, és ő egyből meg is mondta a véleményét, ami pont a tieddel egyezett. Bár nem örültem neki, de hát mit tehetnék.. Részemről tényleg csak ötlet, hogy befesteném magam vörösre, mert nekem nagyon tetszik az a hajszín, de annyira mondjuk nem álomkép, hogy emiatt komoly lelki bajaim származnának, ha nem tenném meg :D Páromnak viszont nem tetszik, és ezt kerek perec meg is mondta, hogy szerinte az a legrosszabb szín az összes létező közül. Hát istenem, így jártam. Én igazából így is tetszem magamnak, neki meg főleg, és ez utóbbit nem szeretném elrontani azzal, hogy magamnak egy fokkal talán egy kicsit jobban megfeleljek, ha már elégedett vagyok az eredeti állapottal is.
Szerintem mondd el neki, bár azért finoman, mert nem biztos, hogy ő annyira az egyenes beszéd híve, mint én. Jól mondta, az egyik válaszoló, inkább mondd neki, hogy a mostani hajszíne sokkal jobban áll, mint bármi más valaha is, meg hogy neked a vörös lányok alapból nem tudnak tetszeni úgy igazán. Őszinteség forever! :D
A véleményed mondd csak el nyugodtan. Vagy figyelembe veszi, vagy nem. Nálunk is hasonló a helyzet, elkacérkodtam a hajszínváltás gondolatával, barátom meg utálja a vörös hajat.
Végül is nem festettem át a hajam, amúgy is kevés árnyalat van a vörösben, ami nekem tetszik. De lehet, hogy próbaképpen egyszer valamikor meglépem a dolgot. Nem az a célom, hogy a barátomat bosszantsam, a hajfesték lekopik, lenő úgyis. Csak a kíváncsiság miatt.
Úgyhogy ha a barátnőd mégis kipróbálja a vöröset, nem biztos, hogy téged akar ingerelni. És ha még akkor is idegenkedsz a színtől, megkérheted, hogy fesse vissza, biztos figyelembe veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!