Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondhatom a véleményemet a barátnőmnek a hajával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A barátnőm eredetileg sötétbarna, már-már fekete hajjal rendelkezik, és ez nagyon jól áll neki, mert fehér bőre van és kék szeme. Ma délután felvetette az ötletet, hogy befestetné a haját vörösre, de én irtózom ettől a színtől. Jogom van ebbe beleszólni?
2012. dec. 20. 01:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogd neked igy tetszik.. igy gyönyörűű a haja ahogy vsn és imádod ilyennek és nem akarod hogy más legyen... egy kis hiszti biztos lesz, hosszutávon megéri... Visdzsgondolva bár hsllgettam volna az exemre mikor is kifejezte nem tetszését az uj haj szándékomról... nem mondom hogy e miatt szakitottunk de hogy miután már nem tetszettem neki annyira egyenes ut volt lefelé a lejtőn... mutasd meg neki ezt a postot... és üzenem neki hogy egy haj se ér anyit hogy ne lássa többet a szemedben azt a ragyogást amit ez a külsö vált ki :)
2012. dec. 20. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:

OFF: az egyik válaszoló, aki a vörösök szexuális teljesítményét magasztalja- én világosbarna vagyok, akkor már egyből béna is az ágyban? :D (a visszajelzések alapján messze nem)

OFF vége: valamelyik nap én is kijelentettem a páromnak, hogy szeretném vörösre festeni a hajam, és ő egyből meg is mondta a véleményét, ami pont a tieddel egyezett. Bár nem örültem neki, de hát mit tehetnék.. Részemről tényleg csak ötlet, hogy befesteném magam vörösre, mert nekem nagyon tetszik az a hajszín, de annyira mondjuk nem álomkép, hogy emiatt komoly lelki bajaim származnának, ha nem tenném meg :D Páromnak viszont nem tetszik, és ezt kerek perec meg is mondta, hogy szerinte az a legrosszabb szín az összes létező közül. Hát istenem, így jártam. Én igazából így is tetszem magamnak, neki meg főleg, és ez utóbbit nem szeretném elrontani azzal, hogy magamnak egy fokkal talán egy kicsit jobban megfeleljek, ha már elégedett vagyok az eredeti állapottal is.

Szerintem mondd el neki, bár azért finoman, mert nem biztos, hogy ő annyira az egyenes beszéd híve, mint én. Jól mondta, az egyik válaszoló, inkább mondd neki, hogy a mostani hajszíne sokkal jobban áll, mint bármi más valaha is, meg hogy neked a vörös lányok alapból nem tudnak tetszeni úgy igazán. Őszinteség forever! :D

2012. dec. 24. 23:21
 13/13 anonim ***** válasza:

A véleményed mondd csak el nyugodtan. Vagy figyelembe veszi, vagy nem. Nálunk is hasonló a helyzet, elkacérkodtam a hajszínváltás gondolatával, barátom meg utálja a vörös hajat.

Végül is nem festettem át a hajam, amúgy is kevés árnyalat van a vörösben, ami nekem tetszik. De lehet, hogy próbaképpen egyszer valamikor meglépem a dolgot. Nem az a célom, hogy a barátomat bosszantsam, a hajfesték lekopik, lenő úgyis. Csak a kíváncsiság miatt.

Úgyhogy ha a barátnőd mégis kipróbálja a vöröset, nem biztos, hogy téged akar ingerelni. És ha még akkor is idegenkedsz a színtől, megkérheted, hogy fesse vissza, biztos figyelembe veszi.

2012. dec. 25. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!