Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez miatt elveszíthetem a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miatt elveszíthetem a párom?

Figyelt kérdés
mindketten munkanélküliek vagyunk. nekem jött egy levelem ma az önkormányzattól hogy találtak nekem munkát. valószínűleg hamarosan munkába állok. hogy mit azt még nem tudom. és félek hogy ha sokat kell dolgozni meg esetleg 12 órázni naponta akkor meg fog csalni, meg legvégső esetben szakít velem. mert így ha dolgozok nem tudok vele foglalkozni, mert ezen kívül itt van a házimunka is nekem. mit gondoltok erről?
2012. dec. 19. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Tudod, nagyon kevés olyan pár van, akik pont ugyanabban az időben és pláne ugyanott dolgoznak. Ez elég irreális... Szóval ne is álmodj arról, hogy ez így lesz, mert nagyon kicsi rá az esély.
2012. dec. 19. 21:59
 12/18 A kérdező kommentje:
nem értitek. nem együtt élünk. ha együtt élnénk és én kaptam volna munkát akk a házimunkát persze h megcsinálja. de akik már együtt élnek azoknak több a lehetőségük is h talizzanak, elvégre egy háztartásban élnek. de nekünk nem. am nem csalt még meg, ez biztos. csak mégis félek h elvesztem
2012. dec. 19. 22:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi ez a duma, hogy úgy szokott lenni, hogy ha nem adsz meg neki mindent, akkor félrelép?
2012. dec. 19. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor hozzátenném, hogy sok olyan pár van, akik nem élnek együtt és nem egy időben, egy helyen dolgoznak. És mért nem félnek a megcsalástól? Mert szeretik egymást, van bizalom köztük. Enélkül nincs értelme egy kapcsolatnak.
2012. dec. 19. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem fog megcsalni nyugodj meg. Nyilván másképp lesz de megoldjátok majd. Ha 12 óráznod kell abba nem fogsz belehalni, hamarabb lesz pihenőnapod mert úgy van hogy 2 nap munka után 2 nap pihenőt kell adjanak. Igaz a hétvégéid repülnek ez miatt meg az ünnepek is de lesz szabad hétköznapod is, ami azért elég jó mert ügyintézésre, bevásárláshoz pont jó az.

Nem fogsz belehalni én 2 éve 12 órázok simán tudtam találkozni a barátommal megoldottuk a találkozókat. Most hogy együtt élünk még jobb mert mindennap találkozunk és ez így jó is. De mégsem vagyunk annyit együtt és ez is jó mert nem idegesítjük egymást és elvagyunk mint a befőtt.

2012. dec. 19. 22:09
 16/18 A kérdező kommentje:
van egy tippem hogy hova keresnek embert, és ott úgy van h 5 nap 9-től 9ig és utána 5 nap szabad. de nem biztos h ez az a munka amit ajánlanak. am azt úgy értettem hogy eddig meg tudtam adni neki mindent szexbe kapcsolatba is. de most h 12 órázok kevesebb lesz a szex és a találka is. ezért ő úgy fogja érezni h elhanyagolom és ha az egyik fél elhanyagolja a másikat akkor annak az az eredménye h keres mást vagy félrelép
2012. dec. 19. 22:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Fordított helyzetben te is félrelépnél? Gondolj bele, ha mondjuk a párod talált volna munkát, akkor megcsalnád őt, mert kevés ideje lesz rád?
2012. dec. 20. 15:16
 18/18 A kérdező kommentje:
én nem csalnám meg. de nem minden ember gondolkodik így.
2012. dec. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!