Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez miatt elveszíthetem a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miatt elveszíthetem a párom?

Figyelt kérdés
mindketten munkanélküliek vagyunk. nekem jött egy levelem ma az önkormányzattól hogy találtak nekem munkát. valószínűleg hamarosan munkába állok. hogy mit azt még nem tudom. és félek hogy ha sokat kell dolgozni meg esetleg 12 órázni naponta akkor meg fog csalni, meg legvégső esetben szakít velem. mert így ha dolgozok nem tudok vele foglalkozni, mert ezen kívül itt van a házimunka is nekem. mit gondoltok erről?
2012. dec. 19. 21:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nyugtass meg hogy nem nő vagy!!!!!
2012. dec. 19. 21:34
 2/18 A kérdező kommentje:
miért számít ez most?
2012. dec. 19. 21:38
 3/18 anonim ***** válasza:
valaki egy facepalm képet?
2012. dec. 19. 21:39
 4/18 A kérdező kommentje:
nem ártana ha a kérdésre válaszolnátok...
2012. dec. 19. 21:45
 5/18 anonim ***** válasza:
És ezelőtt hogy volt? Vagy soha nem volt munkátok? Esetleg ennyire friss a kapcsolatotok? Amúgy meg ha ennyire hiányzik a bizalom a kapcsolatotokból, akkor jobb, ha túlléptek rajta. Ha meg akar csalni, úgyis megcsal, nem kell hozzá dolgoznod.
2012. dec. 19. 21:50
 6/18 anonim ***** válasza:

Megmondom miért számít

Nem elég hogy nő létedre eltartanád még neked kéne attól rettegned hogy míg te dolgoznál addig ő otthon lébucolás közben megcsalna?Hát megis érdemelnéd!

2012. dec. 19. 21:50
 7/18 A kérdező kommentje:
nem tartom el, ugyanis nem élünk együtt. eddig úgy volt hogy egy melóhelyen dolgoztunk egy műszakba. és ez azért volt jó mert mindig ugyanakkor értünk rá talizni és foglalkozni egymással. de most én nem fogok ráérni. és úgy szokott lenni ha vmit nem tudok neki megadni akkor félrelép.
2012. dec. 19. 21:54
 8/18 anonim ***** válasza:

[link]

De csak mert kértétek.

2012. dec. 19. 21:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Az ugye értelemszerű, hogy ha egyikőtök nem dolgozik, azé a házimunka nemektől függetlenül. Amúgy nemtom, lehet, hogy én vagyok a hülye, de szerintem magyar családok 10ezrei élnek úgy, hogy nem csak az egyikük, hanem mindketten 12-16 órát dolgoznak, és valahogy túlélik... mint mi a párommal. Ha azon kell aggódni, hogy megcsal-e amíg dolgozol, az régen rossz... :(
2012. dec. 19. 21:57
 10/18 anonim ***** válasza:
"úgy szokott lenni ha vmit nem tudok neki megadni akkor félrelép."???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez most komoly? És te még együtt vagy vele? Miért?
2012. dec. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!