Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Anyós"- barátnő kapcsolat?
Párommal már 2 éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást de sajnos az anyukájával nem jövök ki túl jól. Ő sem kedvel és én sem őt, sőt kezdem utálni is.
Ez engem nagyon bánt és páromat is hiszen mindkettőnket imád.
Valaki volt már hasonló cipőben? ti mit tennétek? mi erre a megoldás?:/
különélnek, apóst birom, bár őt alig látom mert messze lakik
A fő ok, hogy még a kapcsolatunk elején másodjára amikor találkoztunk köszöntem neki, de pont evett ezért ugy gondoltam nem megyek puszit adni, majd később és ő erre besértődött hogy én bunkó vagyok stb és h az előző barátnője ( megcsalta) sokkal jobb volt stb. és nincs közös témánk állandóan a növényeivel jön. én meg ahhoz nem értek...
imádok sütni, ez tök jó közös téma is lehetne, de ő csak a növényeivel jön. higgyétek el ez olyan mintha én a kolloid rendszerekről beszélnék neki :S Egyszerűen képtelen vagyok jópofizni, én egy őszinte ember vagyok.
És kiidegel, meg mondom azt hogy párom exéhez hasonlitgat nem tudom elnézni neki. Sajnos ez az én hibám is. De rosszul vagyok a gondolattól is hogy látnom kell.
Ha náluk vagyok inkább kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!