Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Szörnyen összezavarodtam. :' (
Annyi kérdés dereng bennem,és egyik a másik ellen szól,ezért nem tudok dönteni. Másfél éves kapcsolatból kb felet végigvergődtünk,állandó vita(durván) stb.Én is megcsaltam már egyszer,ő is. Ment a féltékenykedés,kutatott utánam. Pár napja szakítottam.
Ma eljött ide,1 órája ment el. Hóba fagyva buszozott 1 órát,sétált 3 kilométert(csak idefelé),térden állva könyörgött.Másfél óráig könyörgött,nem bírtam elengedni...Azt mondtam ha nem keresem végleg vége,ha keresem akkor az igent jelent. De b@sszus,az biztos hogy ennyire soha senki nem fog szeretni,hogy így megalázkodjon. De sok a de. Az,hogy nem akarok már kapcsolatot,nem viselném el,megelégeltem. Összevagyok zavarodva,hallgatnák a szívemre,de egy a baj,hogy nem hallom. Szeretem,de félek,hogy átalakult a szerelem szeretetté,és csak a ragaszkodás és a sajnálat vezetne vissza hozzá. Azt sem tudom hol áll a fejem,de gondolom ez az írásomból is látszik. Voltak szép pillanataink is,de most úgy érzem beledöglök abba hogy vége,és amikor rágondolok hogy mennyire sírt és könyörgött,megakarok halni annyira fáj... Nem tudom. Fűznétek hozzá valamit,véleményt vagy ilyesmit!?:'( Köszönöm.
Nem akarom megutálni. Ha most végleg vége,akkor ez egy nagyon szép befejezése a kapcsolatnak. Együtt sírtunk,még mosolyt is képes volt csalni az arcomra. Öleléssel búcsúztunk...:(
UI: Természetesen nem azt várom hogy döntsetek helyettem,mielőtt még valaki ezzel jönne,csak jól jönne valami vélemény.
hallgatnék*
amúgy szerintem csak a sajnálat ésragaszkodássá alakult szeretet ahogy mondtad.
de ha megcsaltad te is akkor?
DAFUQ!?
Már kijavítottam. :)
Az egy nagyon csúnya sztori,szégyenemre a földig leitattak,és nagyon ronda módon becsaptak,hazudtak nekem,nem voltam tudatomnál és rám mozdult vki...De ezt most nem részletezném.
Köszi az eddigi válaszokat!
Hát igen ott a DE!
Én úgy vagyok vele minden ami a DE előtt elhangzik LÉNYEGTELEN....
És a szerelem csak a mesében tart örökké...-1 másfél év ennyi...
Tudom mit érzel most, de hallgass rám, lépj tovább. Te magad is csak olyan érveket tudsz felhozni a kapcsolat mellett, ami mit sem ér... Például: senki nem fog ennyire szeretni... ez butaság, csak most félsz, mert hirtelen egyedül leszel majd, de aztán úgyis jön jobb, olyan, akivel sokkal jobban összeilletek majd, és ugyanúgy fog szeretni, mint ez a fiú vagy még jobban. Gondolom ez az első hosszabb kapcsolatod, azért érzed ezt.
Én amikor kiléptem a 4 éves kapcsolatomból, biztos voltam benne, hogy soha senki nem fog még feleannyira se szeretni, mint ő, pedig hát szép számmal próbálkoztak nálam a férfiak. De bármennyire is féltem ettől tudtam, hogy nem élhetek olyan kapcsolatban, ami nekem nem teljesen kielégítő mindenféle értelemben és kételyekkel kell küzdenem... Eleinte nagyon fájt, és sokszor bennem volt, hogy visszamegyek hozzá, egyfolytában próbálkozott a szakítás után, megggyőzőbbnél meggyőzőbb módszerekkel, de a félelem és a hirtelen magány bármennyire is mást mondatott velem, nem mentem hozzá vissza.
És büszke vagyok magamra, hogy nem gyengültem el, hanem tovább mertem lépni, valami jobb felé.
És igazam is lett, tényleg a mostani barátomnál jobbat el se tudnék képzelni magamnak, és érzem, hogy sokkal jobban szeret, mint az előző barátom, érezteti velem mindenhogy, ahogy csak tudja, minden egyes tette erről árulkodik. Biztos te is megtalálod majd előbb-utóbb az igazán hozzád illő párt, higgy ebben, a múltat pedig hagyd magad mögött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!