Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamilyen értelmes ember írna?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves lány vagyok, nem rég volt egy kérdésem itt hogy van e értelmes ember aki ráér, írt is jó pár csak a fele sem volt értelmes! :s Amikor végre szóbaelegyettem eggyel akit annak gondolok, eltűnt....
Nagyon kéne már akivel értelmesen el tudnék beszélgetni elmondani a napomat stb. aki hozzáteszem kedves és nem valami szexmániás idióta. nincs gond ha valaki perverz de az legyen a barátnőjével az ha meg nincs neki akkor szerezzen! és aki nem egy plázaboy, azt értékelni tudom:)
2012. dec. 19. 17:53
11/15 anonim válasza:
utóbbi napokban feltűnt nekem az, hogy te egyre aktívabb vagy ezen az oldalon. na mind1, sok szerencsét!
12/15 anonim válasza:
Ennyire részletesen csak azt fogja érdekelni a dolgaid akinek bejössz akar valamit tetszel neki és korodbeli.
13/15 anonim válasza:
Velem beszélgethetsz ha szeretnél. 15/F :-)
14/15 anonim válasza:
én kommenteltem, hogy ha gondolod írhatsz... nem írtam, mert azt hittem túl sokan írtak a hozzászólásokból, de nem írtál :)
eddig 17 voltál nem? mondjuk lehet most félregépelted..
na mind1 ha akarsz írj (:
Ui.: nem vagyok plázaboy
15/15 anonim válasza:
Velem szóba elegyedtél és utána se szó,se beszéd leléptél.Pedig nem hiszem,hogy bármi bántót mondtam volna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!