Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek! Az egyik fél több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Az egyik fél több testi kontaktusra vágyik mint a másik. Lehet e ez így hosszútávon jó kapcsolat?

Figyelt kérdés
Én vagyok a férfi, nekem szükségem volna többre. Párom nem az a "bas*ós" fajta, én annál inkább! Meglátok egy labdát és máris azon jár az eszem. Havi 2-3 akciónk van ami nekem 2 napra lenne elég. Ha van itt olyan nő aki hasonló cipőbe jár/t mint a párom írjátok le hogyan jutottatok túl ezen, ha egyáltalán túljutottatok.

2012. dec. 19. 14:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen énis tervezem a beszélgetést, és abban is biztos vagyok, hogy neki erről fogalma sincs. Sajnos nem hozhatlak fel példának, ez a gyakori az én kis magánszférám itt lehet picsogni panaszkodni kérdezgetni nemakarom, hogy utána meg az lehegyen hogy idegenekkel beszélem meg a gondjaim... :D De akkor ahogy látom ugyan abban a cipőben vagyunk.
2012. dec. 19. 15:48
 12/15 A kérdező kommentje:
De ha tudod, hogy ilyen hatással van rád a gyógyszer és tudod, hogy mekkora áldozatot hozol ezzel, akkro miért nem hagyod abba ? Gondolom nehéz fájdalmas időszak neked ez a menstruáció de azért amit ezzel veszíthetsz az nem csak egy hétig lesz görcsös fájdalom.
2012. dec. 19. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Kivizsgaltak mar alaposan,hogy mitol van a fajdalom?

Endometriozisod,osszenovesek,pcos nem lehet?

Ulrtahanggal nem nagyon lehet eszrevenni az endot es az osszenoveseket.

Az arwen torna segit a menstruacios fajdalmakbal is.

2012. dec. 19. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Ahogy írtam én abbahagynám...de a párom nem engedi...én fájdalomcsillapítókkal "elstagnálok" amíg megvan de akkor is szenvedek. Ezek nem görcsök hanem annál is rosszabb fájdalom nem tudom leírni milyen, ezért írta fel a doki a fájdalomcsill. mellé a fog.gátlót.

ma 16:43

Amikor elmentem a dokihoz megvizsgált külső belső uh-val plussz kézzel is...Azt mondta hogy "szép" vagyok belül vagy hogy mondjam :D de ezen kívül semmit nem talált, ezért javasolta a bogyó váltást és ezért tartok már az ötödiknél...:/

2012. dec. 19. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
de azért köszönöm :)
2012. dec. 19. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!