Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom akivel másfél éve együttvagyok, megszólta és megreklamálta hogy megkaptam előbb a telefonom mint karácsony, mert "karácsonyra kapom". Mér fáj neki?
Kérdező, már bocs de... ezt vele beszéld már meg! Most erre mi mit tudunk mondani? Azt hogy ide jöttél rinyálni, de minek is? Mi ezzel nem tudunk mit tenni.
A barátodnak nem tetszik, hogy korábban kaptál ajándékot. áhhá. oké. szívás. ?
tudod az emberek azért jönnek ide hogy meghallgassák a másik véleményét az épp leírt szituációról. Ha te nem vagy kíváncsi a válaszainkra akkor te húzz innen a p*csába. Amúgy meg nem támadni kell okoskám hanem inkább egy kicsit belegondolni hogyha a hetedik is azt mondja hogy kis sz@rosok vagytok ... akkor azok vagytok!
Gyerek vagy ő is gyerek és csatlakoznék az előttem szólóhoz. Fejen állnék örömömben ha annyi gondom lenne az életben hogy előbb kaptam meg a telefonom és ez a barátomnak nem tetszik.-.-"
Keress magadnak valakit aki meghallgat és ne ide rinyálj légyszíves.köszi,bözse voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!