Mit vegyek a kutyámnak karácsonyra? Berni pásztor, másfél éves, lány kutya
enyém kistestű,játékot kap meg csontot:) Már megvettem neki egy félig labda,félig sípolós plüss madarat. Tavaly interaktív plüsst vettem neki,az nem tetszett neki,tanultam belőle:)
Szerintem egy jó nyúzható játék,és egy marhacsont minden kutya fantáziáját megmozgatja:P
Ez aranyos kérdés. :D
Kinti vagy benti kutya? Van valami, amire szüksége lenne? Fekhely, vagy ilyesmi? Esetleg valami játék?
Én ezt vettem nekik, kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni nekik. Lehet hogy kiröhögnek....?
Az enyémnek minden nap karácsony... :D
Egy kutyának egy jó dolog van a karácsonyba az elékepesztően sok maradék :D Adj neki a megmaradt húsból meg zöldségből ami nem túl füszeres és hidd el boldog lesz.
Én nagyon szeretem a kutyám legjobb barát sose válnék meg tőle de mégse értettem soha ezt a kutyánk ajándék dolgot -.-
Mégis mi a rézfánfütyülös kergemarha csíkos tökének az anyába kell ? :D úgy sem fogja fel... :D és mondom ény tényleg halálian kutyás ember vagyok volt van és lessz kutyám örökre de ez.. -.-
Bármi ami kell egy olyan kutyának....... fésű új nyakörv, ház,kaja,pléd,játék.......
Vagy menj be egy kisállat kereskedöhőz és kérdezd meg tőle hogy mit vehetnél a kutyádnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!