Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám egy lánynak a fülébe ültetni a bogarat, hogy szakítson a barátjával? Persze óvatosan, feltűnés nélkül!
Hát ez nem lenne szép dolog...! Te mit szólnál hozzá, ha lenne barátnőd, és valaki szét akarna titeket választani???
Gondolom nem örülnél! Egyébként az univerzum kiegyenlítődik! Amit teszel másokkal, te is azt kapod vissza...! Ne csinálj ilyet...!:(
Majd ha úgy gondolja, szakít vele! De egyébként nem hiszem, hogy ezzel el lehetne érni, hogy szakítsanak, hacsak sz@r a kapcsolatuk és rossz a kommunikácó köztük, akkor lehet bejön..., de azért nem kéne...!
JÉZUSOM! annyi lány szaladgál az utcán, miért ő kell neked? Jó, én is szeretnék megszerezni egy lányt, de ő foglalt, ezért nem mászok rá, SŐT! még segítek neki abba, hogy boldog legyen a pasijával (mert tudom, hogy fordítva ő is megtenné értem!)
Különben is, azt szeretnéd, hogy boxzsáknak használjanak? És a lány akar téged egyáltalán?
Keress egy másik csajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!