Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy karóra túl komoly ajándék lenne a páromnak karácsonyra?
Komoly?! 5-10 E. Ft-ért már olyan órát veszel, hogy ajjjaj... :D Jó, nem eredeti Casio, de biztos örülni fog neki :) Meg tudnod kellene, hogy milyet szeret... fémszíjas, bőrszíjas, inkább ilyen elegánsabb típusú a barátod, vagy inkább sportosabb ? Ha elegánsabb, a helyedben fémszíjast vennék neki, sima számlappal. Sa inkább sportosabb, akkor valami jó bőrszíjasat, digitális kijelzővel... személy szerint nekem ilyen van : Ez valahol a kettő közötti, és az ára sem volt eget verő
Én azt javaslom, hogy ne vegyél neki karórát. Nagyon kicsi az esélye, hogy maximálisan jót választasz. Ha meg mellémegy, akkor nem fogja szívesen hordani.
Én egyszer kaptam karórát születésnapomra apámtól. Nem tetszett, és nem is tudtam becserélni semmi olyanra a boltban, ami igazán tetszett volna. Kompromisszumos megoldásként becseréltem egy számomra elfogadhatóbbra, de ezt sem hordtam sosem szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!