Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Korai/szokatlan az ilyen gondolkodás?

Figyelt kérdés

15 évesek vagyunk, pár hónapja vagyunk együtt. Nem most kezdődött ez a téma, számomra eléggé hamar. A barátom sokszor a jön a gyerek meg esküvő meg család témákkal. És eléggé komolyan gondolja. Már kb egy hét után említette a menyasszonyi ruhát. Szerelmesek vagyunk, igazából nem zavar a dolog, csak én nem szeretek előre inni a medve bőrér, ha értitek mire gondolok. Őszintén mondja ezeket, elvégre minek mondaná ilyenkor? Szoktunk ezekről poén alapon is beszélgetni, szóval egyáltalán nem riaszt el.

Szóval arra vagyok kíváncsi ti mit gondoltok erről a dologról, milyen tulajdonságot fejez ki. Nem kell mondani h semmi nem lesz meg fiatalok hülyék stb. Most tapsztaltabbak véleménye érdekelni, akik voltak ilyen helyzetben, vagy fiatalon megtalálták az igazi. Köszönöm. :)

15/L

2012. dec. 17. 21:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
nem gondolok semmit
2013. jan. 25. 22:37
 12/25 A kérdező kommentje:
szar lehet neked akkor
2013. jan. 25. 22:58
 13/25 Kinucc ***** válasza:
Na aggodj!Ez is csak erősíti a kapcsolatotokat :D
2013. febr. 8. 20:53
 14/25 anonim ***** válasza:
Na, együtt vagytok még :)?
2013. febr. 8. 21:56
 15/25 A kérdező kommentje:
igen, együtt vagyunk még és változatlanul ugyan ilyen. :)
2013. febr. 9. 11:43
 16/25 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló volt a fiúm, de nem volt túl domináns, szét is mentünk, hiába volt úgymond tökéletes fiú volt, de hiányzott a dominancia és az tönkretette a kapcsolatot.
2013. febr. 23. 23:54
 17/25 anonim ***** válasza:
miért a domináns hímek kellenek mindig a nőstényeknek?
2013. febr. 24. 00:03
 18/25 anonim ***** válasza:
hát mert jobb a határozottság
2013. febr. 24. 00:18
 19/25 anonim válasza:
15 évesen lefekszel valakivel?Gyerek vagy még!Sose nevelnék ilyen lányt..nem hiszem el, hogy 14 15 évesen már felnőttnek érzitek magatokat a dologhoz.gyereknek szex........
2013. márc. 2. 23:52
 20/25 A kérdező kommentje:
szűz vagyok, látom értetted amit írtam...
2013. márc. 2. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!