Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Prostituáltakat igénybevenni mindenképpen a nő kihasználása, meg szexizmus, vagy vannak olyan nők, akik ezt tényleg munkaként élik meg?
szerintem inkább a prostik használják ki a férfiakat! könnyű munkával pénzt keresni valóban sz*ar dolog lehet...persze ehhez kell egyfajta személyiség is, aki bírja pszhichikailag.
gondolj bele, hogy 1 óra szex + fél óra készülődés + fix költség, és ezért kap 15-20 ezret. egy mérnöknek nincs ilyen órabére pedig az tanult ember komoly értékteremtő munkával. ezek az egyszerű lányok pedig rengeteg pénzt keresnek, szerintem ők ezzel nagyon jól járnak!
Miért lenne kihasználás? Igénybe veszel egy szolgáltatást és fizetsz érte.
Persze vannak lazább erkölcsű lányok, de nagyon sok olyan is, aki nem talál más kiutat a helyzetéből.( lehet nincs is neki, ezt ne vitassuk)
Én el tudok képzelni ilyen helyzetet, hogy ebbe belekerüljek, mint nő. Borzalmas lenne, kiégető persze, meg onnantól nem érezném magam igazi nőnek, meg olyannak, aki normális kapcsolatban élhet. Pl. család, gyerek. Teljesen elvenné az önbizalmam. ( amúgy sincs túl sok)
De egyelőre úgy nézett ki eddig mindig, hogy van kiút( volt, hogy csak épphogy) az anyagi zsákutcákból és őszintén remélem, sose jutok ilyen sorsra.
Úgy is nézheted, hogy a lány használ ki téged: van egy igényed, amiből ő anyagi hasznot húz.
Hát persze, hogy munkaként élik meg! Te a munkahelyeden őszintén élvezed, amit csinálsz és ha nem fizetnének, akkor is csinálnád?
Kérdező, egy ilyen kérdést célszerűbb este 8-9-10 felé feltenni, akkor sokkal többen vannak itt fent.
Akkor válaszolok én is. nagy különbség van aközött, hogy egy út széli/lerobbant szálláson sorozatban fekvő lányról van-e szó vagy egy kultúrált lakásban dolgozó, szabad nőről, akihez (általában) normális férfiak járnak.
Az előbbi esetben a strici az, aki kihasználja őket és lelki roncsot csinál belőlük.
A második esetet egyáltalán nem érzem kihasználásnak, ekkor egy olyan nőről van szó, aki saját döntéséből kezdte el a szakmát. Sok ügyféllel kifejezetten jó viszonyt ápolnak és gyakran még leveleznek is. Az eredeti feladat mellett gyakran lelki szemetesládaként funkcionálnak, szerintem senki sem ismeri úgy a férfiakat, egyetlen más nő sem, mint ők.
A szexet sokan élvezik is, ez azért is lehetséges, mert olyan a vendégkörük és az ő hozzáállásuk is. Egy egészséges nő általában imádja a szexet és ha a férfipartnere kulturált, ápolt és figyelmes, akkor ugyanúgy képes élvezni a szexet, mintha a párjával tenné.Ők pedig összekötik a kellemest a hasznossal és ha van eszük, nem szórják el a pénzt, akkor megalapozhatják vele a jövőjüket is akár.
A férfiakat más-más okok motíválják, vannak, akik egy kis változatosságra vágynak a kapcsolatuk/házasságuk mellett és ez a legbiztonságosabb módja annak, hogy ne legyen baj.
Másoknak önbizalomhiányuk van és emiatt nem képesek barátnőt szerezni. Ez viszont kegyetlen rossz érzés. Az ő esetükben van talán a legjobb dolga a prostituáltaknak, mert teljesen úgy állnak hozzájuk, mintha a barátnőjük lenne a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!