Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szerintetek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mennyire gáz az, hogy jó ideje abszolút tojok rá, hogy mit gondoltok? Lehet, hogy annyi negatív élmény ért általatok, hogy teljesen hidegen hagy már a gondolat, hogy a kedvetekben járjak?

Figyelt kérdés

Elegem lett, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok rossz képű és bűnöző jellem, sosem bántatok velem kesztyűs kézel, és sokszor esélyt sem kaptam nálatok. Egyszerűen beletojok az egész nyafogásba, amiket műveltek. Már nem érdekel a komoly kapcsolat.

24F

2012. dec. 17. 09:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Kérdező: Bocsi, nem akartalak így látatlanba lenyomizni, ne haragudj, ezt inkább csak az én gondolkodásom könnyebb megértéséhez írtam, de írhattam volna jól nevelt csicskát is (magamra):D
2012. dec. 17. 10:28
 22/34 anonim ***** válasza:
utolsó, te jófej vagy:D
2012. dec. 17. 10:30
 23/34 A kérdező kommentje:
:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bazze ezt nem hiszem el.
2012. dec. 17. 10:33
 24/34 anonim ***** válasza:
21. szerintem simán csajozhat a szövegével, a kinézete már nem is annyira fontos
2012. dec. 17. 10:39
 25/34 A kérdező kommentje:
Gép előtt egészen más dumát lenyomni mint élőben :) LOL
2012. dec. 17. 10:47
 26/34 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ne foglalkozz a véleményünkel, én attól még boldog vagyok a párommal és nem hat meg hogy eggyel több megkeseredett pali veri magát gyk-n.
2012. dec. 17. 11:13
 27/34 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő hasonló helyzetben magában keresi a hibát.
2012. dec. 17. 11:16
 28/34 anonim ***** válasza:

Hogy valaszoljak a kerdesedre, nem szerintem nem lenne gaz, ha igaz lenne.

Ha igaz lenne nem irnal ide kerdest, mint valaki mar irta. Vagy mi a celod? Hogy itt jojjon valami lany es gyozzon meg az ellenkezojereol?

Amugy szerintem tenyleg jobban teszed, ha egy darabig nem foglalkozol ezzel a temaval. Csak eld az eleted, elvezd, utazz mittomen mit szeretsz csinalni, az jot tesz mindenkinek. Csak erezd jol magad a borodben.

Miert mondom ezt? 24 vagy, gondolom a fiatalabb lanyokra buksz, csakhogy ok meg eretlenek. Es ok se keszek egy komoly kapcsolatra. Szoval alapbol benne van a csalodas.

par ev mulva viszont mar ok lesz a dolog. Ezt megigerhetem. 32N

2012. dec. 17. 11:26
 29/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem egyáltalán nem gáz...

A kérdésed bebizonyította számomra, hogy semmivel sem vagy különb, mint itt a gyikon sírdogáló szerencsétlenek, ezeket meg általában pont teljesen magasról lez.rom, úgyhogy engem pl abszolút nem zavar, hogy nem szeretnél a kedvemben járni. :)

Tudom a válaszom nem a segged nyalja, úgyhogy nem fog tetszeni, de attól még a legtöbb lány pont ugyanígy gondolja.

2012. dec. 17. 11:31
 30/34 A kérdező kommentje:
Erre most nem reagálok érdemben. Ugyanis a nagymamám temetésére készülök 14 kor és nem ildomos felhúznom magam.
2012. dec. 17. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!